KOULUTUS

#ASKELEEN EDELLÄ

Mikäli haaveilet ammatista liikunnan parissa, tutustu Pajulahden monipuoliseen koulutustarjontaan. Työnantajat ovat arvostavat laadukasta koulutustamme sekä motivoituneita opiskelijoitamme; yli puolet Pajulahden liikunnanohjaajaopiskelijoista saa harjoittelupaikoistaan työtarjouksen jo viimeisen opintovuoden aikana.

Koulutustarjonnassamme on liikunnanohjauksen perustutkinto sekä oppilaitosmuotoisena että oppisopimuskoulutuksena, liikunnan ammattitutkinto ja hierojakoulutus. Kansainvälinen liikunnan alempi korkeakoulututkinto toteutetaan yhteistyössä amerikkalaisen Averett yliopiston kanssa.

Valmennuskeskuksessa järjestetään valmentajan ammattitutkintoon tähtäävää näyttökoulutusta. Myös lukuisat lajiliitot järjestävät Pajulahdessa vuosittain omia valmentajakoulutuksiaan.


Oppimisympäristö

Pajulahdessa on oma kirjasto, tietokeskus, josta löytyy monipuolisesti liikunta- ja terveysalan kirjallisuutta. Opintotoimisto palvelee kirjaston tiloissa. Pajulahdella on myös oma oppisopimustoimisto, jonka kautta tehdään oppisopimuksia pääasiassa Päijät-Hämeen alueelle, mutta myös ympäri Suomea. Pajulahden alue järven rannalla, luonnon keskellä, monipuoliset liikuntatilat sekä kansainvälisen tason valmennuskeskustoiminta luovat ainutlaatuisen oppimisympäristön.

Marjukka Tiainen

Koulutusjohtaja

+358 44 7755 336

marjukka.tiainen@pajulahti.com

Marja Gran

Opintosihteeri

oppisopimuskoulutus, aikuiskoulutus

+358 44 7755 395

marja.gran@pajulahti.com

Hanna Barybina

Opintosihteeri nuorten koulutus, kirjastonhoitaja

+358 44 7755 394

hanna.barybina@pajulahti.com