Liikunnanohjauksen peruskurssi

Jäikö liikunta-alan koulutuspaikka ”pienestä kiinni”? Ohjaatko sivutoimisesti liikuntaseurassa ja kaipaisit lisäoppia? Kiinnostaisiko ehkä alanvaihto? Aloita liikunta-alan urasi tällä peruskurssilla!

Liikunnanohjauksen peruskurssi antaa hyvät valmiudet liikunta-alan ammatillisiin opintoihin sekä eri alojen pääsykokeisiin. Kurssilta saat myös hyvän yleiskuvan liikunta-alasta ja sen vaatimuksista. Voit hyödyntää kurssin oppeja myös omassa valmennus- ja ohjaustyössä.

Kurssin tavoitteet:

Kehittää liikunnanohjauksen ohjaustekniikkaa

Antaa valmiuksia valmennus- ja ohjaustyössä urheiluseuroissa toimimiseen

Lisätä vuorovaikutustaitoja ja monipuolistaa lajitietämystä

Tutustuttaa liikunta-alaan, koulutus- ja uramahdollisuuksiin

Valmistaa liikunta-alan pääsykokeisiin perus- ja korkea-asteella

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu liikunta-alasta työurana kiinnostuneille, liikunta-alan pääsykokeisiin valmistautuville ja lisätietoa liikunnanohjauksesta kaipaaville jo alalla toimiville henkilöille.

Kurssin suorittaminen: Koulutus järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa käytännönläheisinä päiväopintoina.  Kurssin ohjelmassa on paljon liikuntalajeja jalkapallosta vaellukseen ja yleisurheilusta vesiliikuntaan.  Lisäksi harjoitellaan ohjaamista, vuorovaikutusta ja neuvontaa sekä teoriaopintoina mm terveysliikunnan ja valmennuksen perusteita.

”LOP kurssin sisältö”- linkin takaa on luettavista tarkka sisältö tuntimäärineen.

Kurssin kesto on 4kk. Kurssi on haettavissa jälleen vuonna 2019.

Hinta: vuonna 2018 oli 2950€ (sis. majoituksen täysihoidolla.) Ilman majoitusta hinta 2750€