BACHELOR´S DEGREE

Liikuntakeskus Pajulahti ja Averett- yliopisto (USA) ovat solmineet koulutusyhteistyön, jonka tavoitteena on kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia Averett yliopiston tutkintokriteerein. Koulutus on korkeakoulutasoista ja kestoltaan noin 4 vuotta.

Koulutuksen ensimmäinen vuosi järjestetään Pajulahdessa. Opiskelijat suorittavat 42 opintoviikkoa Averett-yliopiston liikunnan opiskelijoiden opetussuunnitelmaan kuuluvia  aineita. Opetuskielenä englanti ja suomi. Ensimmäisen vuoden jälkeen opiskelija siirtyy opiskelemaan USAhan. Toisen vuoden opinnot koostuvat yhteisistä opinnoista ja liikunnan laitoksen kursseista. Suuntautumisvaihtoehtoja ovat esim. liikunnanopetus, valmennus ja liikuntahallinto. Tutkinto on tasoltaan alempi korkeakoulututkinto ja mahdollistaa jatko-opinnot joko ulkomailla tai Suomessa.

Kustannukset

Averett University-koulutuslinja on lukukausimaksullista yksityistä opiskelua. Koulutuksen kustannukset Pajulahdessa muodostuvat opetuksesta ja valinnan mukaan asumiskuluista sekä ruokailusta /täysihoitomahdollisuudesta opiskelupaikoissa. Opiskelu Pajulahdessa maksaa 700€/kuukausi eli 5600€ vuosi, tämä hinta sisältää opetuksen, verkko-opinnot, it-työkalujen käytön ja opetusmateriaalit (poislukien omat liikuntavälineet ja kirjallisuus tai vastaava aineisto). Oppilaitoksella on it-luokka mutta omaa tietokonetta/lap topia suositellaan.

Pajulahdessa on mahdollisuus maksulliseen asuntolapaikkaan. Myös Averett Universityssä on asuntola.

Opiskelija on oikeutettu Kelan opintotukeen, josta lisätietoa Kelan sivuilla.

UUTTA!

Koulutuslinjamme on saanut kaksi stipendiä lisää: matka-avustus l. lentolipun hinta ensimmäiselle lennolle Danvilleen sekä tuhannen dollarin lisästipendi lukukausimaksuun Averettissa.
Averett Yliopisto myöntää 20 000 $ arvoisen stipendin Pajulahden kautta tulleille, keskiarvorajan ylittäneille (7.0).