Muu liikunta ja vapaa-aika

Ulkoilureitistöt ja ladut

Latujen tilanne: Latupohjilla hyvin lunta ja ladut hyvässä kunnossa. Iso-Kukkasen jäälle on ajettu 4 kilometriä sekä perinteisen, että vapaan latua. Jäällä oleva latu yhtyy vastarannalla Loistopolkuun ja tulee järven toista rantaa takaisin.

  • 1 km ja 3,3 km, vapaa ja perinteinen (valaistu)
  • 8,3 km, vapaa ja perinteinen (osin valaistu)
  • yhdyslatu 2 km järven yli Nastolan kunnan laduille (mm. valaistut 8,8 km ja 5 km) keliolosuhteiden salliessa

Latukartta

Pelit ja välinevuokraus

Minigolf, frisbeegolf ja beachvolley -vuorot voi varata vastaanotostamme ja myyntipalvelustamme. Pelivälineet edellä mainittuihin sekä muita pelejä ja liikuntavälineitä (myös soveltavan liikunnan välineet), kuten mölkky, petankki, sauvakävelysauvat, suksipaketit, retkiluistimet, polkupyörät, mailat pallopeleihin ja kanootit ovat vuokrattavissa kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta.

Talvella minigolf ja beachvolley eivät ole käytössä, mutta frisbeegolfia voi harrastaa talvellakin. Frisbeegolfkorit 8,9,10,11,12 ja 18 on otettu pois talveksi, nämä korit sijaitsevat latupohjiemme välittömässä läheisyydessä. Näin rauhoitamme väylät ainoastaan hiihtäjille, heti kun lumi tulee. Meillä on talvellakin käytössä muut 12 koria, jotka eivät ole lähellä latujamme

Vaellus

230 ha Lapakiston luonnonsuojelualueella on upeita polkuja ja retkikohteita.

Lapakisto kartta

Golf

Yhteistyössä Iitti Golfin tarjoamme mm. Golf-majoituspaketteja, joihin sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä, runsas aamiaisbuffet sekä pelikierros Iitissä. Myös muuhun oleskeluun voi yhdistää pelikierroksen Iitissä.

Lisätiedot golfista myyntipalvelustamme: puh. (03) 8855 200 tai asiakapalvelu@pajulahti.com. Paikan päällä voit tiedustella pelikierroksia myös vastaanotosta.

Suunnistus

Pajulahdesta ja lähialueelta on 1:10 000 -suunnistuskartat ja piha-alueesta 1:5 000 -opetuskartta. Karttoja voi ostaa vastaanotostamme. Suunnistusseura Nastolan Terällä on muualla Nastolassa ja lähialueilla noin 15 karttaa. Terän kartoista ja Nastolassa pidettävistä iltarasteista lisätiedot Terän kotisivuilta. Muut alueen harrasterastit Päijät-Hämeen Suunnistus ry:n kotisivulta.