Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on vetovoimainen ja kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus. Toimintamme tavoitteena on lisätä liikunnan avulla ihmisten terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 11 M€.

Avoimet työpaikat

Siivoja määräaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2017 loppuun saakka. Tehtävässä vastaat yleisten tilojen, liikuntatilojen ja majoitustilojen siivouksesta. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 – 20 väliselle ajalle. Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hotellisiivouksesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä. Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus 31.7.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin klo 10 – 14 Sari Reiman numerosta 044 7755469 / sari.reiman@pajulahti.com Työhakemukset: leena.lehtinen@pajulahti.com