Pajulahti Cross Country Carnival

Suomen Urheiluliitto (SUL), Pajulahti ja Lahden Ahkera keräävät koko juoksuperheen yhteen 28.-29. lokakuuta maastojuoksuviikonloppuun Pajulahteen. Tule, osallistu ja tapaa juoksuystäväsi ja -idolisi samassa tapahtumassa. Löydät varmasti tuoreimmat vinkit harjoitteluusi Suomen huipulta, itsellesi ja koko perheelle, tasosta riippumatta.

Pajulahti Cross Country Carnival tarjoaa aivan uudenlaisen, yhteisöllisen juoksukokemuksen. Kilpailukeskus on täysin uniikilla tavalla rakennettu Pajulahti-Halliin ja maastoon sen lähiympäristössä! Tapahtumassa kohtaavat juoksun eliitti, juniorit eri lajien yhteistyössä ja jokainen kunnostaan kiinnostunut.

Viikonlopussa yhdistyy kolme juoksutapahtumaa: Annemari Elite Race, Junior maastojuoksukarnevaalit ja kunto- ja yritysjuoksutapahtuma RunFest.

Ilmoittautuminen on auennut!

ELIITTI
Annemari Elite Race

lauantai 28.10.2017

 • huippujuoksijavierailut
 • valmentajatapaamiset
 • sponsoritapaamiset
 • suomalaisille kisa on reitti PM- ja EM-maastohin tai peruskuntokauden testikisa
 • Annemari Kiekara (os. Sandell) on Pajulahdessa harjoitellut maastojuoksun naisten MM- pronssimitalisti. EM-maastoista hänellä on kultaa, hopeaa ja pronssia

sunnuntai 29.10.2017

 • Annemari Elite Race
 • Miehet 10,0km, Naiset 6,5km

M17/M19 6,5km, N17/N19 4,0km + Joukkuekilpailu kolmehenkisin joukkuein

aikuisurheilijat: M/N30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65 maastojuoksu 6,5km.

 

JUNIOR
Maastojuoksukarnevaalit

lauantai 28.10.2017

 • Junior Race P/T9 1,5km, P/T11 1,5km, P/ T13 2,5km, P/T15 4,0km + Joukkuekilpailu 3 henkisin joukkuein
 • Maastojuoksukarnevaalileiri la-ti 28.-31.10.

sunnuntai 29.10.2017

 • Maastojuoksuviesti 6 x 1,5km P11/T11/P13/T13/P15/T15 ja sekajoukkueet
 • Maastojuoksuviesti on juoksijoille ja koko seuran yleisurheilijoille sopiva maastojuoksuviesti maasto- ja peruskuntokauden huipennuksena.
 • Kutsumme mukaan myös muiden lajien juniorit, peruskuntokauden teemalla, karnevaalihengessä!
 • Viikonloppuna myös Annemarin Ylämäki -testikisa!
 • Maastojuoksukarnevaalileiri (11v.- aikuiset) jatkuu tiistaihin 31.10.

RunFest Pajulahti

RunFest Pajulahti 28.-31.10.2017 – Yrityksesi tai yhteisösi liikunnallinen pikkujoulu!

RunFestissä juostaan tai kävellään työyhteisön, asiakkaiden tai kaveriporukan muodostamalla
joukkueella rento 5 x 4,2km puolimaratonviesti, sekä kannustetaan, innostutaan liikkumaan ja
nautitaan yhdessäolosta ja illasta. RunFest ei ole kilpailu, mutta silti kaikki ovat voittajia – iästä,
koosta tai kunnosta riippumatta!

Viikonloppua voi jatkaa la-su tai la-ti 28.-31.10. RunFest Campina, jossa nautitaan treenistä hyvällä fiiliksellä ja saadaan asiantuntijatukea omaan liikkumiseen. Huvin ja urheilun vuoksi!
Tapahtuman hieno tunnelma, rento ilmapiiri, yhteisöllisyys ja hauska oheisohjelma
viestikapulakilpailuineen takaavat elämyksen liikuntatapahtumien ensikertalaiselle kuin
myös aktiiviselle tapahtumakävijälle.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta! -> Runfest Pajulahti 

Menossa mukana:

 

Annemari Kiekara (os. Sandell) on suomalainen kestävyysjuoksun legenda. Hän on maastojuoksun MM-pronssimitalisti 1999. EM-Maastoista hänellä on kultaa 1995, hopeaa 1998 ja pronssia 1996.

Lisäksi hän on junioreiden maastojuoksun maailmanmestari 1995 ja hopeamitalisti 1996. Radalla Annukalla on naisten Suomen ennätykset 5000m ja 10 000 metrillä. 1996 hän juoksi Atlantan Olympia finaalissa 10 000 metrillä (12.) ja vuonna 1998 puolimaratonin MM-kilpailuissa viidenneksi. Naisten SM-mitaleita Annukalla on vuosilta 1994-2017.

Annemarin valmentajina uran varrella ovat toimineet Kaj Sandell, Lasse Mikkelsson, Seppo Immonen, Jouni Kykyri, Kirsi Mattila ja Mika Kiekara. Annemari Elite Race haluaa nostaa suomalaisen maastojuoksun arvostusta, tasoa ja jatkaa Annemarin tähdittämää menestystä uudella tavalla!

Maastojuoksukarnevaalien pääkouluttajina toimivat SUL:n Nuorten olympiavalmentaja, Euroopan mestari Jukka Keskisalo, Pajulahden ja SUL:n valmentaja Rami Virlander (kuvassa oik.) sekä Juoksusankareiden ja Lahden Ahkeran valmentaja Matti Hannikainen (kuvassa vas.). Karnevaalileirillä kisaat, treenaat ja saat parhaat vinkit tulevan kauden harjoitteluun.

Valmentajille lokakuun Karnevaali on hyvä aika suunnitella yhdessä
tulevaa harjoituskautta. Kaikille yleisurheilijoille lokakuun leiri on hyvä mahdollisuus keskittyä peruskunnon kohottamisen iloisessa ja yhteisöllisessä treenihengessä!

RunFest Campin valmentajina toimivat Susanna Huttunen, Janne Bordi ja Riku Marttinen. Susanna “Succuziino” Huttunen on Pajulahden testiaseman sairaanhoitaja, triathlonia harrastava liikunnan monitoiminainen. Maajoukkuejuoksija Riku Marttinen ja liikuntavalmentaja Janne Bordi ovat Lahden Ahkeran juoksukouluosaajia. Riku on entinen Suomen kärkitason maileri, kuudella miesten SM-mitalillaan ja useilla maaotteluedustuksilla. Janne on juoksijan lihaskuntoharjoittelun osaaja ja hengen nostattaja!

RunFest Campiltä saat vinkit juoksun aloittamiseen tai kuntosi kehittämiseen iloisella porukalla. Juoksutekniikkaklinikka, huoltopalvelut, luennot ja treenit tsemppaavat viikonloppuna, kohti seuraavaa kevättä ja juoksukesää!

 

Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.