Valmennuspalvelut

Junioreista maailman huipulle

Pajulahden strategian ydintavoitteena on lasten ja nuorten valmennustoiminnan kehittäminen. Toimimme usean lajin maajoukkueen valmennuskeskuksena. Meillä on valmistautunut suurkilpailuihin lukemattomia suomalaisia ja ulkomaisia huippu-urheilijoita. Useassa lajissa valmennuksesta vastaavat Pajulahteen sijoitetut huippu-ammattivalmentajat mm. judossa, tenniksessä, yleisurheilussa, painissa ja vammaisurheilussa.

Yhteistyöllä tuloksiin

Valmennuskeskus järjestää yhteistyössä järjestöjen, lajiliittojen ja seurojen kanssa valmennus-, leiritys- ja kilpailutoimintaa. Yhteistyösopimus takaa lajille olosuhteet ja palvelut tasaisen varmasti. Myöskään taloudellisella puolella ei tule yllätyksiä, sillä sopimus selventää molempien osapuolien vastuut ja oikeudet.

Hei, olen Osku Kuutamo. Toimin Pajulahdessa valmentajana ja koordinaattorina. Lajini on pyörätuolirugby, jonka maajoukkuetta valmennan. Koordinoin vammaisurheilutoimintaa ja yläkoululeiri -toimintaa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja ammattivalmentaja. Olen valmentanut maalipalloa ja pyörätuolicurlingia paralympiatasolla, ja tavoitteenani on auttaa pyörätuolirugbymaajoukkuetta nousemaan tuolle korkeimmalle tasolle. Lisäksi lasten ja nuorten päivittäisvalmennuksen kehittäminen on lähellä sydäntäni. Yhdessä kohti unelmia!

+358 44 7755 346
osku.kuutamo@pajulahti.com

Hei olen Nikke Vilmi. Toimin Pajulahdessa valmennuksen kehittäjänä ja yläkoululeirityksen koordinaattorina. Oma lajitaustani löytyy yleisurheilusta, josta myös valmentajakokemusta on kertynyt reilu 10 vuotta. Tehtäviini Pajulahdessa kuuluu mm. urheilijoiden voima- ja nopeusominaisuuksien testaaminen, yleisurheilu- ja ominaisuusvalmennus sekä nopeuskestävyys- ja kestävyysvalmennuksen kehittäminen.

+358 44 7755 364
nikke.vilmi@pajulahti.com

Hei olen Pekka Kainulainen. Toimin Pajulahdessa Valmentajan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen johtajana. Valmistuin liikuntatieteiden maisteriksi vuonna 2003, jonka lisäksi olen opiskellut Johtamisen erikoisammattitutkinnon, Näyttötutkintomestarikoulutuksen sekä Tennisliiton huippuvalmentajakoulutuksen. Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan ammattivalmentajaksi, ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin ohjaan sinut sopivalle koulutuspolulle.

+358 44 7755 345
pekka.kainulainen@pajulahti.com

Olen Harri Suutarinen ja olen kotoisin Hämeenlinnasta. Olen valmistunut ammattivalmentajaksi 2014 ja toiselta koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Toimin Pajulahdessa avainhenkilönä alueemme seuran LVS-Tenniksen ja Pajulahden välillä. Vastuualueeseeni kuuluu mm. U10 – lasten tenniksen organisointi, toteutus sekä valmennus. Lisäksi toimin Suomen Tennisliiton koulutusvastaavana.

+358 44 7755 348
harri.suutarinen@pajulahti.com

Moi olen Jukka Karjalainen. Toimin Pajulahdessa tennisvalmentajana nuorille tenniksen pelaajille. Lisäksi työn kuvaani kuuluu myös Tennisliiton ensimmäisen tason koulutukset. Koulutukseltani olen Kasvatustieteiden maisteri. Valmistuin ammattivalmenjaksi Pajulahdessa 2012.

+358 44 7755 354
jukka.karjalainen@pajulahti.com

Hei! Olen Erik Hakkarainen, ja toiminut päätoimisena tennisvalmentajana vuodesta 2004. Pajulahdessa olen valmentanut vuodesta 2008. Samasta vuodesta saakka olen toiminut nuorten olympia- ja maajoukkuevalmennustehtävissä, ja tällä hetkellä toimin Pajulahti Tennis Academyn päävalmentajana. Valmennuskoulutuksen osalta olen suorittanut Valmentajan ammattitutkinnon sekä Tennisliiton Huippuvalmentajakoulutuksen. Ikimuistoisimmat valmennuskokemukset osuvat maajoukkue-edustuksiin ja vuoden 2012 US Open junior Grand Slamiin. Nähdään kentillä, vamos!

+358 400 503 982
erik.hakkarainen@pajulahti.com

Moi, olen Jaana Sundberg ja toimin Pajulahdessa judon lajivalmentajana vastaten samalla myös Päijät-Hämeen urheiluakatemian judovalmennuksesta. Olen suorittanut valmentajan ammattitutkinnon 2015 ja tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa Jyväskylässä liikunnalla valmennus- ja testausopin maisteriopintoja. Tatameita olen tallannut aluemestaruuskisoista olympiatatameja myöten. Ole yhteydessä, mikäli tavoitteellinen judoharjoittelu kiinnostaa tai muuten vain haluat tutustua olympiakamppailulajin harjoitteluun.

+358 50 3314 640
jaana.sundberg@judoliitto.fi

Olen Rami Virlander, valmentaja ja kestävyyden kehittäjä. Toimeeni kuuluu Pajulahden lisäksi Suomen Urheiluliiton kestävyysjuoksuvalmentajan tehtäviä sekä Kestävyyslajien yhteistyöhanke Kihun ohjaamana. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri ja olen aiemmin toiminut SUL:n päätoimisena kestävyysjuoksun lajivalmentajana 6 vuotta. Tällä hetkellä valmennuksessani on juoksijoista mm. 800m:n juoksija Janette Niemi sekä Lahden Ahkeran Nuoret mailerit –ryhmän juoksijoita.

358 44 5383 057
rami.virlander@pajulahti.com

Moikka! Olen Susanna Huttunen, ja toimin Pajulahdessa kestävyystestauksen sairaanhoitajana. Tarpeen tullen taivun valmennustehtäviin ja lisäksi koulutan ensiaputaitoja ja ADT-toimintaan liittyviä asioita. Valmennan triathlonjunioreita ja kilpailen myös itse. Kestävyys on suuri rakkauteni ja sen parissa on ilo tehdä töitä!

+358 44 7755 363
susanna.huttunen@pajulahti.com