Ilo liikuttaa -kurssit

Notkeutta Niveliin 30.10.-3.11.2017

Kärsitkö nivel- tai selkäongelmista? Tämä kurssi soveltuu Sinulle erinomaisesti, jos haluat notkistella niveliä monipuolisten ja turvallisten lajikokeilujen parissa. Liikunnan lisäksi saat tietoa Nivelyhdistyksen toiminnasta, vinkkejä nivelystävälliseen arkiliikuntaan ja painonhallintaa tukeviin elämäntapamuutoksiin. Halutessasi voit myös varata tuokion henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan.

Liikunnallinen sydänkurssi 13.-17.11.2017

Tiedät varmaan, että säännöllinen liikunta tukee sydänterveyttä ja painonhallintaa, mutta onko se osa arkeasi? Kun liikunta tuottaa hyvää mieltä ja onnistumisen kokemuksia, siitä innostuu helpommin. Näitä motivaatiota tukevia liikuntakokemuksia pääset maistelemaan sydänterveydestään kiinnostuneille aikuisille suunnatulla kurssilla, jossa liikutaan turvallisesti monipuolisten lajien parissa. Ohjaajiemme avustuksella löydät itsellesi sopivat lajit ja rasitustasot. Lisäksi saat tietoa sydänystävällisestä ruokavaliosta ja liikunnan kokonaisvaltaisista terveysvaikutuksista. Kurssi sisältää verenpaineen mittauksen päivittäin.

Puolihoito Täysihoito
Opistotaso 264 € 292 €
Hotellitaso 314 € 342 €
Hotellitaso saunalla 344 € 372 €

 

Huom. –25 € Jäsenetu Nivelyhdistyksen jäsenille Notkeutta Niveliin -kurssin hinnasta. Mainitse jäsenyydestä varauksen yhteydessä.