Opintosetelikurssit

Tule mukaan Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettavalle liikuntakurssille 22.–27.10.2017.

Kurssilla pyritään löytämään jokaiselle mielekkäitä tapoja harrastaa ja huolehtia omasta hyvinvoinnista suomalaisessa liikuntaverkostossa. Hyvä harrastus auttaa luomaan sosiaalisia kontakteja ja helpottaa sopeutumista. Kurssi toteutetaan 5 vuorokauden täysihoitopakettina sisältäen hotellimajoituksen, aamupalan, lounaan, päivällisen, kurssiohjelman ja kuntotestit. Kuntotestien pohjalta jokainen saa henkilökohtaiset tulokset liikuntasuosituksineen ja ohjeineen.

Kurssin aikana tutustutaan oman kunnan liikuntamahdollisuuksiin ja käydään läpi, kuinka niihin hakeudutaan. Tähän on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta liikunnanohjaajalta. Kurssin toteutuksessa on mukana myös eräopas, jonka johdolla tutustutaan suomalaiseen luontoon, eri hyötyliikuntamuotoihin ja kasvatetaan luontotietämystä.

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille 18 -vuotta täyttäneille Suomessa asuville miehille ja naisille.

Hinta: Osallistuja maksaa vain 50 euron omavastuuosuuden! Loput hinnasta maksetaan Opetus- ja Kulttuuriministeriön Opintosetelituella. Kurssilaiset huolehtivat matkakuluistaan itse.

Sisältö: Hotellimajoitus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen). Kurssiohjelma. Kuntotestit ja liikuntasuositukset.

Kurssiajankohta: 22.–27.10.2017

Ilmoittautuminen viimeistään 6.10.2017.