Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Kanta-asiakkaamme, VIP-liikkujat, saavat teemaviikonloput -10% hinnoin. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin ja tutustua lisää täällä!

 

 

FasciaMethod ohjaajakoulutus 10.-11.11.2018

FasciaMethod – ohjaajakoulutus on suunnattu fysioterapeuteille, ryhmäliikuntaa aiemmin ohjanneille ja jotakin terveys- ja liikunta-alan peruskoulutusta tai aikaisempaa ohjaajakoulutusta saaneille.

Ohjaajakoulutus on kaksipäiväinen. Toisena koulutuspäivänä ohjaaja antaa ohjausnäytteen. Mikäli ohjausnäyte hyväksytään, ohjaaja saa luvan alkaa ohjaamaan FasciaMe-tuntia. Mikäli ohjausnäytteessä on täydennettävää, saa ohjaaja aikaa harjoitella 2 viikkoa, jonka aikana tulee toimittaa videoitu ohjausnäyte.

Koulutuksen sisältö

  • myofaskiaalisen harjoittelun perusteet
  • myofaskiaaliset liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteet
  • täsmäharjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelin oireisiin
  • faskiahierontaharjoitteet
  • konseptin mukaisen kehonhuoltotunnin rakentaminen ja ohjaaminen
  • liikepankki videoina digitaalisella alustalla kuukaudeksi, jonka jälkeen 59,90/vuosi
FasciaMethod ohjaajakoulutus, 1 vrk täysihoito
Opistotaso 500 €
Hotellitaso 515 €
Hotellitaso saunalla 525 €

1hh-lisä 30 €/vrk

LIFE – Keho ja mieli 16.-18.11.2018

Rauhoittumista, rentoutumista ja lempeää liikettä. Irtiotto arjesta kehoa ja mieltä kuunnellen ja huoltaen, omasta ajasta nauttien.

Asioita, tapoja ja harjoituksia, jotka lisäävät voimavaroja, tuovat energiaa, vähentävät kuormitusta ja tukevat palautumista.

Yksi tehokas ja hikinen treeni sekä, monta rauhallista harjoitusta kera villasukkien ja vilttien. Viikonloppu kokonaisvaltaiseen hyvään oloon keskittyen.

Ohjaajana Suvi Leinonen

OHJELMA

 

Hyvän olon viikonloppu 23.-25.11.2018

Viikonloppu yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Tule juuri sellaisena kuin olet. Rentoa, lempää liikuntaa itseä sopivasti kuunnellen. Viikonlopun ohjelmassa mm. YogaFlow -tunteja, Pilatesharjoittelua, Chiball -tunti, rentoutusta, venyttelyä ja ulkoilua. Aikaisempaa kokemusta mistään lajeista ei tarvita. Viikonlopuksi mukaan lämmintä vaatetta (villasukat) sekä mahdollisesti oma joogamatto. Kurssin ohjaa Riitu Samporanta.

Viikonloppu on tällä hetkellä täynnä!

OHJELMA

 

 

Voimaantumisen viikonloppu 30.11.-02.12.2018 Uutuus!

Tule luonnonläheiseen Pajulahteen voimaantumaan ja oppimaan omista voimavaroistasi. Viikonlopun aikana liikumme lempeästi ja tutustumme erilaisiin rentoutustapoihin tietoisen läsnäolon keinoin. Tavoitteena on levätä, nauttia ja pysähtyä arjen keskellä sekä saada keinoja omien henkisten voimavarojen ylläpitämiseen.

OHJELMA

 

Cross Training 15.-17.2.2019

Voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, liikehallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

OHJELMA

 

Kehonhallinta ja -huolto 8.-10.3.2019

Tavoitteena on parantaa oman kehon tuntemusta, oppia kehonhallintaa, löytää sopivia keinoja oman kehon huoltoon ja oppia rentoutumisen taito. Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille.

OHJELMA

 

Seinäkiipeily -viikonloppu 15.-17.3.2019

Oletko kiinnostunut aloittamaan kiipeilyharrastuksen tai jopa jo kokeillut lajia, mutta haluat vahvistaa osaamistasi? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua seinäkiipeilyleirille Pajulahdessa ja saada opetusta itse kiipeilemisestä ja kiipeilytekniikasta kuin myös lajiin olennaisesti liittyvistä turvallisuustekijöistä. Ilmoittaudu mukaan! Kurssin valmentajalla on yli 18 vuoden kokemus lajista. (mukaan mahtuu 16 ensin ilmoittautunutta!)

OHJELMA

 

 

Teemakurssit, 2 vrk täysihoito
Opistotaso 246 €
Hotellitaso 276 €
Hotellitaso saunalla 296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

puolihoito = sis. yksi lämmin ateria + aamiaisen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän aamiaiseen.

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.