Teemaviikonloput

Uutuuksia, voimaa ja hyvää oloa!

 

Hyvän Olon Kesäretriitti 7.-9.7.

Joogaa, kehonhuoltoa, pilatesta sekä hyvän olon ja mielen vinkkejä kesän uutuusretriitissä. Ohjaajana viikonlopussa toimii liikunnan ja hyvän olon moniosaaja Anu Wager.

LIFE – Hyvän Olon viikonloppu 8.-10.9.

Tarjoamme oivallusta ja askelmerkkejä kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa, jossa liikunta, lepo, ravinto ja yleinen elämän nautiskelu ovat tasapainossa. Ohjelmassa mm. stressinpurkutreeniä, energiajumppaa ja oman aarrekartan laatiminen.

Cross Training 8.-10.9.

Cross Training viikonloppuna mennään eikä meinata. Meidät on luotu heittämään, nostamaan, vetämään, kantamaan, työntämään ja juoksemaan. Luvassa monipuolisesti painonnostoa, tankoja, vetokelkkoja, bokseja, soutulaitetta, kahvakuulia, lekan mäiskettä, yllätyksiä sekä TULOKSIA! Herätä sisäinen alkuasukkaasi ja ilmoittaudu rohkeasti kurssille.

LIFE – Keho ja mieli 17.-19.11.

Rauhoittumista, rentoutumista, lempeää liikettä luonnossa, kehon- ja mielenhuoltoa. Liikuntaa, keskustelua elämäntapojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja omasta ajasta nautiskelua.

Kahden vuorokauden teemaviikonloput

puolihoito    täysihoito
Opistotaso    232 € 246 €
Hotellitaso 262 € 276 €
Hotellitaso saunalla  282 € 296 €

 

TEEMAVIIKONLOPPUJEN OHJELMAT


Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.