Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Cross Training 2.-4.2.2018

Cross Training viikonloppuna mennään eikä meinata. Meidät on luotu heittämään, nostamaan, vetämään, kantamaan, työntämään ja juoksemaan. Luvassa monipuolisesti painonnostoa, tankoja, vetokelkkoja, bokseja, soutulaitetta, kahvakuulia, lekan mäiskettä, yllätyksiä sekä TULOKSIA! Herätä sisäinen alkuasukkaasi ja ilmoittaudu rohkeasti kurssille.

Kehonhallinta ja -huolto viikonloppu 16.-18.3.2018

Tavoitteena on parantaa oman kehon tuntemusta, oppia kehonhallintaa, löytää sopivia keinoja oman kehon huoltoon ja oppia rentoutumisen taito. kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Sporttiviikonloppu 13.-15.4.2018

Virkistävä ja vauhdikas irtiotto arjesta, mukaansa tempaavan liikunnalisen irrottelun merkeissä. Lajeina mm. kahvakuula, rennot rytmit, kuntokamppailua ja HIIT. Tämä kurssi täyttyy nopeasti, joten varmista paikkasi ajoissa!

PajuFIT 11.-13.5.2018

Tavoitteellisella treenillä ”fätistä tiksi”! Tarkoituksena ei ole tavoitella vain sporttista ulkomuotoa, vaan sporttista elämäntapaa; toimivaa ja timmiä! Kurssilla mm. ravintovinkkejä, kuntosaliharjoittelua, intervallitreeniä sekä liikuntaohjeita käytännön lisäksi myös kirjallisena.

Kahden vuorokauden teemaviikonloput

puolihoito    täysihoito
Opistotaso    232 € 246 €
Hotellitaso 262 € 276 €
Hotellitaso saunalla  282 € 296 €

 


Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.