Liikuntalomat

Lomaile ja nauti liikunnan ilosta Pajulahden kesässä 2017!

Kesän liikuntalomat (su-pe), viikot 23-30

Pajulahdessa järjestetään liikuntalomia kesällä viikoittain (su-pe). Liikuntalomat tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen lomaan, lepoa ja valmista pöytää unohtamatta! Tule nauttimaan perheesi, isovanhempiesi tai vaikkapa ystäviesi kanssa monipuolisista liikuntamahdollisuuksista kauniiseen, ainutlaatuiseen ympäristöön, puhdasvetisen Iso-Kukkasen rannalle. Lomillamme saunotaan, uidaan ja liikutaan ohjatusti kokeillen aktiviteetteja laidasta laitaan. Loman kestoksi voi valita 2-5 vrk:tta, jonka ajan liikunnalliset ohjelmamme tarjoavat riemukasta ja monipuolista tekemistä eri-ikäisille lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen, sisällä ja ulkona. Lenkkipolut, pyörätiet, kuntosalit, pelikentät ja uimahalli kutsuvat myös omatoimiseen kuntoiluun.

Tule perheesi kanssa liikkumaan Syyslomilla 2017!

Suomessa voit nauttia kaikista vuodenaikojen sesongeista, myös syksystä. Syyslomamme on tehty maukkaista ruuista, monipuolisesta liikunnallisesta ohjelmasta, rentoutumisesta saunan ja veden parissa sekä tietenkin itse levosta.

Tekemistä koko perheelle tai vain juuri Sinulle. Mikäli kelit sallivat, pidämme auki myös Pajulahden seikkailupuistoa syysloman aikana.

Huomioimme myös perheen pienimmät: Lastenhoitopalvelut 0-2-vuotiaille

Syyslomat, 2-5 vuorokautta

  • vko 42 15.22.10.2017
  • vko 43 22.-27.10.2017

Päivitämme alustavat ohjelmat tähän pian.

 

LIIKUNTALOMIEN OHJELMAT


Huomioimme myös perheiden pienimmät

Erillistilauksesta myös aivan perheiden pienimmät saavat huolenpitoa vanhempien liikkuessa.

perhepaketti = 2 aikuista ja kaksi 6–16-vuotiasta lasta
ph = puolihoito (aamupala, päivällinen)
th = täysihoito (aamupala, lounas ja päivällinen)