Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

EloFiilis 60+ 21.-25.8.

Fiilistellään ja nautitaan loppukesästä ulkoillen sekä sisällä jumpaten. Tällä lomalla keskitytään myös kehonhuoltoharjoituksiin. Ohjelma sisältää monipuolista sisä- ja ulkoliikuntaa. Kurssihintaan kuuluu Inbody-kehon koostumusmittaus (arvo 30€).

SyysFiilis 60+ 2.-6.10.

Reippaillaan ulkona ja sisällä. Haetaan puhtia ja liikuntavinkkejä pimeneviin syysiltoihin monipuolisilla lajikokeiluilla unohtamatta tärkeitä liikunta- ja ravintovinkkejä. Kurssihintaan kuuluu Inbody-kehon koostumusmittaus (arvo 30€).

 

AquaFiilis 60+ 6.-10.11.

Vesi on vanhin voitehista! Vesiliikuntapainotteinen fiilisloma, jossa liikutaan vedessä päiväittäin. Vastapainona on monipuolista, kevyttä sisäliikuntaa, kuten tuolijumppaa, kehonhuoltoa sekä rentoutusharjoituksia. Viikko-ohjelmaan sisältyy puolihieronta (arvo 25€).

JouluFiilis 60+ 4.-8.12.

Valmistaudumme vuoden kohokohtaan monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja sekä –välineitä kokeillen. Joulu fiilikseen meitä siivittää pikkujouluiltamat haitarin tahdittamana.

  Puolihoito          Täysihoito
Opistotaso 260 € 280 €
Hotellitaso 320 € 340 €
Hotellitaso saunalla           360 € 380 €

Lisäpalveluna tarjoamme

Fiilislomaan osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.