Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

JouluFiilis 60+ 4.-8.12.

Valmistaudumme vuoden kohokohtaan monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja sekä –välineitä kokeillen. Joulu fiilikseen meitä siivittää pikkujouluiltamat haitarin tahdittamana. Kurssilaisia hellitään myös puolihieronnalla (arvo 25 €).

Talvifiilis 60+ 5.-9.2.2018

Talven sesonkia hyödyntäen leppoisaa liikettä hangilla lumikenkäillen ja hiihtäen. Nautitaan löylyn lämmöistä ja pulahdetaan halutessaan karaistuen avantoon. Vastapainona reippaillaan sisällä kehittäen motoriikkaa, tasapainoa ja lihaskuntoa.

Maalisfiilis 60+ 19.-23.3.2018

Maalisfiiliksellä nautitaan orastavasta keväästä ja pitenevistä päivistä liikkuen monipuolisesti keväthangilla. Oman lisämausteen tuo erilaiset lajikokeilut sisäareenoillamme. Tavoitteen liikkua mukavassa hengessä ja rennossa seurassa sekä saada eväitä kotiharjoitteluun.

 

 

Kevätfiilis 60+ 16.-20.4.2018

Kevättä rinnassa; leppoisaa liikettä luonnon helmassa ja monipuolisia lajikokeiluja mm. saligolfia ja geokätköilyä/ulkovalokuvasuunnistusta. Viikko-ohjelmaan sisältyy puolihieronta (arvo 25€).

Toukofiilis 60+ 14.-18.5.2018

Sisältää monipuolista sisä- ja ulkoliikuntaa terveysliikunnan osa-alueita kehittäen. Välillä istutaan laavulla nokipannukahvien merkeissä ja askarrellaan tuohitöitä.

  Puolihoito          Täysihoito
Opistotaso 260 € 280 €
Hotellitaso 320 € 340 €
Hotellitaso saunalla           360 € 380 €

Lisäpalveluna tarjoamme

Fiilislomaan osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.