Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

KokoFiilis 60+ 17.-21.9.2018

UUTUUS! Kokonaisvaltaista hyvinvointia monipuolisen liikunnan avulla. Viikonpäivät ovat teemoitettu, jotta saadaan paras mahdollinen kokonaisuus aikaiseksi. Maanantaina pureudutaan mielensopukoihin, tiistaina on tarjolla taitoa ja tekniikkaa, keskiviikko on voimapäivä, torstaina haetaan kestävyyttä ja perjantaina rentoudutaan. Viikko-ohjelmaan sisältyy välipalat ja myös Inbody-mittaus (arvo 30€).

HUOM: VIP-kanta-asiakasetu -10%!

Syysfiilis 60+ 1.-5.10.2018

Reippaillaan ulkona ja sisällä. Haetaan puhtia ja liikuntavinkkejä pimeneviin syysiltoihin monipuolisilla liikuntalajikokeiluilla unohtamatta tärkeitä liikunta- ja ravintovinkkejä. Joka päivälle löytyy myös oma teemansa. Viikko-ohjelmaan sisältyy välipalat ja OsCare Sono -luuntiheysmittaus (arvo 40€).

HUOM: VIP-kanta-asiakasetu -10%!

Aquafiilis 60+ 5.- 9.11.2018

Vesiliikuntapainotteinen fiilisloma, jossa liikutaan vedessä 1-2 x päivässä. Vastapainona on monipuolista ja kevyttä sisäliikuntaa, kuten senioritanssit ja kehonhuolto. Joka päivälle löytyy myös oma teemansa. Viikko-ohjelmaan sisältyy välipalat ja Inbody-mittaus (arvo 30€).

HUOM: VIP-kanta-asiakasetu -10%!

Joulufiilis 60+ 3.-7.12.2018

Joulu tulee kovaa vauhti jo on hyvä ottaa pieni aikalisä. Rentoudu, liiku, nauti, lepää ja syö terveellisesti. Tarjolla on monipuolista ulkoliikuntaa, mailapelejä, jumppia ja kehonhuoltoa. Joka päivälle löytyy myös oma teemansa. Extravälipalat auttavat pitämään annoskoot pieninä ja verensokerit tasaisina. Rauhallisella ja jouluisella fiiliksellä toteutettu kurssi.

HUOM:  VIP-kanta-asiakasetu -10%! Lisäksi VIP-liikkujien ennakkovaraajan etuna hotellimajoitus opistotason hinnalla, alkaen 243 €/hlö *huom hotellimajoitusta rajoitettu määrä.

Talvifiilis 60+ 7.-11.1.2019

Talven sesonkia hyödyntäen leppoisaa liikettä hangilla lumikenkäillen ja hiihtäen. Nautitaan löylyn lämmöistä ja pulahdetaan halutessaan karaistuen avantoon. Vastapainona reippaillaan sisällä Pajulahden monipuolisia liikuntaolosuhteita hyväksi käyttäen kehittäen motoriikkaa, tasapainoa ja lihaskuntoa.

Mielifiilis 60+ 11.-15.2.2019

Talven hohtavat hanget ja nietokset ovat nyt parhaimmillaan. On aika ottaa ilo irti lumesta ja talvipäivien pirteästä pakkassäästä. Oman lisämausteen tuo erilaiset lajikokeilut sisäareenoillamme. Tavoitteena liikkua mukavassa hengessä ja rennossa seurassa sekä saada eväitä kotiharjoitteluun.

Aquafiilis 60+ 18.- 22.3.2019

Vesiliikuntapainotteinen fiilisloma, jossa liikutaan vedessä 1-2 x päivässä. Vastapainona on monipuolista ja kevyttä sisäliikuntaa, kuten senioritanssit ja kehonhuolto. Joka päivälle löytyy myös oma teemansa. Viikko-ohjelmaan sisältyy välipalat ja Inbody-mittaus (arvo 30€).

Kevätfiilis 60+ 22.-26.4.2019

Kevättä rinnassa; leppoisaa liikettä luonnon helmassa ja monipuolisia lajikokeiluja mm. saligolfia ja geokätköilyä. Viikko-ohjelmaan sisältyy puolihieronta (arvo 25€).

 Luontofiilis 60+ 13.-17.5.2019

Kesä on ovella ja luonto puhkeamassa kukkaan. Nyt ylös, ulos ja Pajulahteen! Luvassa monipuolista liikuntaa parhaassa mahdollisessa seurassa 60+. Hyödymme Pajulahden huikeita olosuhteita niin ulkona kuin sisällä. Päivät kruunataan leppoisilla löylyillä vasta remontoidussa rantasaunassa!

 

  Täysihoito
Opistotaso 290 €
Hotellitaso 350 €
Hotellitaso saunalla           390 €

*Täysihoito= aamupala, lounas, hedelmävälipala ja päivällinen + tulopäivän lounas

1hh-lisä 30 €/vrk

 


Lisäpalveluna tarjoamme

Fiilislomaan osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.