Siirry verkkokauppaan »

18.3.2020

Pajulahden tilannetiedote 18.3.

Arvoisa asiakas!

Avaamme ovet asteittain 1.6 alkaen. Odotamme yhä tarkempia ohjeistuksia aluehallintovirastolta, jotta voimme tarkentaa mitkä palvelut voimme turvallisesti avata. Lähtökohta on, että saamme toimintamme avattua niin, että liikunta kaikissa muodoissaan onnistuu ja lomanne meillä saadaan onnistumaan. Seikkailupuisto avaa ovensa 16.5 alkaen.

Valtioneuvoston päätöksestä johtuen Pajulahti on suljettu asiakkailta 19.3.-31.5.2020 välisellä ajalla. Poikkeusjärjestelyt tällä aikavälillä:

  • Kuntopalvelut, kaikki vapaa-ajan kurssit ja lomat on peruttu
  • Uimahalli on suljettu 17.3. alkaen ja muut urheilutilat 18.3. alkaen
  • Saunavuorot ja avantouinti on peruttu 18.3. alkaen
  • Hierontapoli on suljettu 17.3. alkaen
  • Koulutustoiminta on siirtynyt etäopetukseen
  • Ravintola suljettu 19.3 alkaen

VARAUKSET JA MYYNTITIEDUSTELUT
Varauksiin liittyvien muutosten osalta pyydämme olemaan yhteydessä [email protected] tai soittamalla numeroon 044 7755 230 (klo 8.00-15.45). Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden muuttaa joustavasti varauksesi ajankohtaa. #asiakasedellä

MAJOITUS JA RAVINTOLA
Hotelli- ja opistomajoitus sekä ravintolapalvelut ovat suljettuna asiakkailta 19.3.-13.4. Poikkeuksena ovat yksittäiset urheilijat ja vuokrasopimuksella olevat opiskelijat.

VASTAANOTTO
Vastaanotto on auki 18.-20.3, mutta suljettuna viikonlopulla 21.-22.3. Tulevana maanantaina tiedotamme mahdollisista muutoksista ja aukioloajoista.

Kehotamme kaikkia välttämään lähikontaktia myös jonottaessa ja pitämään vähintään metrin välin muihin ihmisiin. Huolehditaan kaikki hyvästä käsihygieniasta ja desinfioinnista. On erityisen tärkeää turvata erityisesti riskiryhmien terveys ja toivommekin, että kaikki hengitystieoireita potevat jäävät kotiin matalalla kynnyksellä, kiitos! Huolehditaan perheistä ja läheisistämme!

 

Varaa majoitus tästä