Siirry verkkokauppaan »

28.5.2020

Tilannetiedote 28.5.

Arvoisa asiakas!

Avaamme palveluitamme asteittain 1.6 alkaen Suomen hallituksen tekemän linjauksen mukaisesti. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeintä erityisesti nyt COVID-19-pandemian aikana. Me Liikuntakeskus Pajulahdessa haluamme sinun liikkuvan ja lomailevan meillä turvallisesti ja terveys edellä. Olemme huomioineet toiminnassamme terveysviranomaisten suositukset ja tehneet toimenpidesuunnitelmia, jotta tartuntariskiä saadaan entisestään pienennettyä. Tutustu tarkemmin Huolehdimme turvallisuudestasi -tiedotteeseen!

Toivomme, että saamme teidät Pajulahteen vierailemaan  liikunnan eri muodoissa ja nauttimaan tulevasta lomasta huomioiden 50 hengen kokoontumisrajoitukset.

LIIKUNTA- JA URHEILUTILOJEN KÄYTTÖ PAJULAHDESSA 1.6. ALKAEN

  • AVOINNA: Pajulahti-halli, päärakennuksen punttisali, Nikula-halli, päärakennuksen palloiluhalli, vanha tennishallis ja ulkokentät, voikkasali
  • KIINNI: liikuntahalli, uimahalli, uusi tennishalli
  • Pukuhuoneet ovat toistaiseksi pois käytöstä
  • Tiloissa enintään 50 henkilöä kerrallaan. Kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaohjeistuksiin ja desinfioidaan kädet tullessa tilaan.
  • Maksut tilojen käytöstä vastaanottoon 1.6. lähtien arkisin 8.00-15.45.

SEIKKAILUPUISTO

Pajulahden Seikkailupuisto avautuu lauantaina 16.5.  AVOINNA: kesäkuussa ma-su. Katso aukioloajat.

Ryhmäytymisen välttämiseksi harjoittelurata suoritetaan perhe/oma ryhmä kerrallaan. Desinfioimme seikkailuvälineen jokaisen käytön jälkeen. 

OPETUSTOIMINTA

Pajulahden opetustoiminta jatkuu etäopetuksena toistaiseksi. Opiskelijoillamme on käytössä Office365 ja moodle-opiskeluympäristöt.

  • Kevään 2020 yhteishaun pääsykokeet perutaan
  • Opiskelijavalinta tehdään todistuspisteiden perusteella Opintopolussa
  • Jatkuvan haun pääsykokeet suoritetaan muutoin, kuin läsnäoloa vaativalla pääsykokeella

VARAUKSET JA MYYNTITIEDUSTELUT

Suunnataan yhdessä katse kohti tulevaa! Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta tai ole meihin suoraan yhteydessä. Myyntimme palvelee teitä arkisin ma-pe klo 8.00-15.45 sähköpostitse [email protected] ja puhelimitse 03-8855200. #asiakasedellä

MAJOITUS JA RAVINTOLA

Hotelli- ja opistomajoitus sekä ravintolapalvelut ovat suljettuna asiakkailta 19.3.-31.5. Poikkeuksena ovat yksittäiset urheilijat ja vuokrasopimuksella olevat opiskelijat.

VASTAANOTTO

Vastaanotto avoinna 1.6. lähtien arkisin klo 8.00-15.45.

RANTASAUNAT

Rantasaunat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Saunat lämpenevät juhannuksena 19.-21.6. Pajulahden lomalaisille.

Pajulahdessa palaillaan hiljalleen liikunnan pariin valtioneuvoston ohjeistuksien mukaisesti kokoontumisrajoituksia noudattaen. Teemme toimintasuunnitelmia, jotta liikkuminen on Pajulahdessa mahdollisimman turvallista meille kaikille.
Varaa majoitus tästä