Siirry verkkokauppaan »

17.6.2020

Valmentajan erikoisammattitutkinto saatu päätökseen

Pajulahden järjestämä valmentajan erikoisammattitutkinto saatiin päätökseen, kun 10 henkilöä valmistui ja muutama on vielä valmistumisen loppusuoralla. Tutkintokokonaisuus alkoi vuoden 2019 alussa ja päättyi kesäkuussa 2020. Koulutus oli ensimmäistä kertaa täysin tennisseuroille ja Tennisliitolle suunnattu. Pääteemoina seurojen työstöissä olivat seurajohtaminen, valmennus- ja kilpavalmennusjärjestelmien kehittäminen, alle 10- ja 12-vuotiaiden toiminta sekä pelaajapolkujen luominen.

Lähtökohtana oli lähteä kehittämään suomalaista tennistä ja VEAT:ssa keskiöön nousi osallistujien oman seuran ja yhteisön kehittäminen. Matkan aikana olemme saaneet paljon hyviä keskusteluita aikaan, ja tämä ryhmä on ollut erittäin sitoutunut sekä oppimishaluinen koko tutkinnon ajan, kertoi tutkinnonjohtaja Pekka Kainulainen.

VEAT 2019-2020 valmistuneet:

 • Jarkko Nieminen, Tennisliitto
 • Harri Suutarinen, Tennisliitto
 • Pasi Ahti, Smash-Kotka
 • Antti Laitinen, HLK
 • Gabor Lovro, GT
 • Tapio Männistö, T-61
 • Ville Nygård, ÅLK
 • Sami Paasonen, EVS
 • Saku Siivonen, HVS
 • Paavo Sivonen, KarTe
 • Tommi Stude, VarTe
 • Ville Tihveräinen, Sata
 • Jarkko Tuomisto, TaTS
 • Jani Ursin, V-P

Onnittelut kaikille koulutuksen suorittaneille!

Kuvassa ylhäällä vasemmalta alkaen Pasi Ahti, Antti Laitinen, Ville Tihveräinen, Saku Siivonen, Ville Nygård, Harri Suutarinen, Tommi Stude ja Pekka Kainulainen sekä alhaalla vasemmalta Jani Ursin, Sami Paasonen ja Jarkko Nieminen.

 

Varaa majoitus tästä