Siirry verkkokauppaan »

18.8.2020

Nelivuotinen yhteistyösopimus Suomen Voimalajiliiton kanssa

Pajulahden valmennuskeskus ja Suomen Voimalajiliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuoden 2024 loppuun saakka. Sopimuksen myötä tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä järjestäen Pajulahdessa laadukasta urheilutoimintaa Voimalajiliiton alaisissa lajeissa.

– Hienoa saada yhteistyö käyntiin Voimalajiliiton kanssa. Meillä on tarjota toimivia olosuhteita, esimerkiksi Nikula-halli palvelee mainiosti voimalajien harjoittelua. Uskon uuden yhteistyömme palvelevan voimalajien harrastus- ja kilpailutoimintaa. Samalla tämä avaus vahvistaa Pajulahden eri lajiliittojen kanssa tekemää yhteistyökokonaisuutta entisestään, toteaa Valmennuskeskuksen toimitusjohtaja Tero Kuorikoski.

– Voimalajiliitto pyrkii kehitymään monipuoliseksi urheilun lajiliitoksi, jossa kilpailu- ja harrastustoiminnan tärkeänä osa-alueena on ammattimainen koulutus. Yhteistyö Pajulahden kanssa antaa meille erinomaiset työkalut toiminnan kehittämiseen ja jalostamiseen siten, että urheilija voi syventää osaamistaan sekä omassa lajissaan, että liikunnan ammattitaidon saralla kokonaisuutena. Tulemme järjestämään Pajulahdessa koulutuksen lisäksi myös pieniä kilpailuja tasaisin väliajoin, kertoo Voimalajiliiton puheenjohtaja Jyrki Rantanen.

 

Tiedustelut:
Tero Kuorikoski
Liikuntakeskus Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja
044-7755200
[email protected]

Jyrki Rantanen
Suomen Voimalajiliiton puheenjohtaja
[email protected]

Varaa majoitus tästä