Siirry verkkokauppaan »

7.9.2020

Pajulahti jatkaa yhteistyötä Suomen Valmentajien kanssa

Liikuntakeskus Pajulahden Valmennuskeskus ja Suomen Valmentajat ry ovat jatkaneet yhteistyösopimusta toistaiseksi vuoden 2021 loppuun. Pitkäaikaisen kumppanuuden avulla tehdään aktiivista yhteistyötä valmennuksen ja valmentajakoulutuksen kehittämisessä ja järjestämisessä Pajulahdessa.

– Pajulahdelle on tärkeää verkostoitua keskeisten valmennustoimijoiden kanssa ja siten yhteistyö Suomen Valmentajien kanssa on Pajulahdelle merkityksellinen asia. Osaamisen jakaminen tulee tässä kokonaisuudessa olemaan se keskeinen asia, jonka ympärille käytännön yhteistyömme tulee rakentumaan, kertoo Valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski.

– Haluamme yhdistyksenä olla siellä, missä valmennusta tehdään. Sen vuoksi on luontevaa, että teemme aktiivista yhteistyötä Pajulahden kanssa. Yhteistyö tulee näkymään monella eri tavalla – viestinnän ja osaamisen kehittämisen kautta. On hienoa päästä jatkamaan pitkään jatkunutta yhteistyötä, toteaa Suomen Valmentajat ry:n toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Varaa majoitus tästä