Siirry verkkokauppaan »

2.10.2020

Luontoliikuntaa ja elämyksiä

”Pajulahti tarjoaa luontoliikuntaa ja elämyksiä kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille! Alueen upea luonto ja kehittyvät, monipuoliset palvelut ovat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina. Ainutlaatuinen luonto, laavut ja kaunis järvimaisema kutsuvat luonnossa liikkumiseen ja omatoimiseen lomailuun. Liikuntakeskus Pajulahden lähimaastossa risteilee kilometreittäin latu-, ulkoilu-, suunnistus-, pyöräily- ja melontareittejä, myös maastopyöräilylle on valmistunut uusi reitti! Aktiivisen päivän päätteeksi on ihana rentoutua rantasaunojen pehmeissä löylyissä ja pulahtaa Iso-Kukkaseen uimaan. Anna Pajulahden liikuttaa!”

Pajulahti on sijainniltaan ja ulkoilumahdollisuuksiltaan luontoliikunnan keskiössä, ja tätä mielikuvaa tukemaan toteutimme videon Luontoliikuntaa ja elämyksiä. Videon tavoitteena on herätellä kiinnostusta luonnossa liikkumista kohtaan esittelemällä monipuolisia tapoja ulkoilla ja nauttia luonnosta: kävelyä marjaisilla luontopoluilla parhaan ystävän kanssa, jännittävää geokätköilyä tai suunnistusta kiintorasteilla, pyöräilylenkki maastopyöräreitillä, melontaa, uimista tai elämyskelluntaa järvimaisemista nauttien, matalankynnyksen retkeilyä ja tunnelmallisia laavuhetkiä. Luonnossa liikkuminen vähentää tutkitusti stressiä ja antaa energiaa ja hyvinvointia arkeen. Liiku ja nauti luonnosta sinulle mieluisimmalla tavalla!

Katso Luontoliikuntaa ja elämyksiä -video Youtubesta.

Videon mallit: Maria Klami ja Juha Halme, papillon Pai, Salla R., käsikirjoitus ja suunnittelu: Jaana Airola (Pajulahti), video: Ville Keto ja Tommi (Kamua Oy), yhteistyössä: Pajulahden Seikkailupuisto, Sun’sup Finland, Nature Escape ja Pajulahden ravintola (Kanresta).

Varaa majoitus tästä