Siirry verkkokauppaan »

21.12.2020

Jouluntoivotus Pajulahdesta

Arvoisat Pajulahden asiakkaat

Mennyt vuosi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen. Vuoden alussa uutta toimitusjohtajan tehtävää vastaan ottaessani en olisi voinut kuvitella mitä vuosi tuo tullessaan. Maaliskuun puolesta välistä kesäkuun alkuun olimme 2,5 kuukautta koko opisto suljettuna. Kesän aikana korona väliaikaisesti helpotti ja saimme kurssitoiminnan pikkuhiljaa nostettua viime vuoden tasolle. Syys-, loka- ja marraskuun asiakasvirrat olivat vaikean taloustilanteen kannalta pelastus ja antoi opistolle mahdollisuuden selviytyä vaikeasta vuodesta nuorisotermiä käyttäen ”ihan hyvin”.

Siitä ISO KIITOS kuuluu teille asiakkaille, jotka palasitte Pajulahteen vaikeana aikana ja osoititte luottamusta toimintaamme kohtaan mm. turvallisuuteen liittyvien koronan erityistoimenpiteiden osalta. Tuntui siltä, että korona ei pystynyt urheiluväkeä lannistamaan ja estämään rakkaan liikunnan harrastamisen jatkamista. Nyt koronaepidemian leviäminen ahdistaa meitä uudestaan ja rajoittaa mm. joulun viettoamme.

Vaikka elämme vielä epätietoisuudessa mitä ensi vuosi tuo tullessaan, meillä kaikilla pitää olla vahva usko ja positiivinen asenne tulevaisuutta kohden.  Huolimatta epävarmasta taloustilanteesta olemme suunnitelleet Pajulahdessa ensi vuodelle uusia investointeja mm.  2 kpl Puistopaju-majoitusrakennuksia, yhteensä 36 huonetta ja Training and Recovery Center -tilan saneerausta päärakennuksen vanhan kuntosalin ja pukuhuoneiden tilalle. Tulevina vuosina pyrimme tarjoamaan teille yhä laadukkaampia olosuhteita sekä osaavaa asiantuntijapalvelua niin kilpa- ja huippu-urheilijoille kuin meille tavallisille, omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiville kansalaisille, jotta voisitte viihtyä yhä paremmin Pajulahdessa.

Kiitos menneestä vuodesta, on ollut ilo toimia yhdessä kanssanne ja toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi ensi vuonna.

Oikein hyvää joulua ja kunnon uutta vuotta!

 

Mikko Levola,
Pajulahden toimitusjohtaja

Varaa majoitus tästä