Siirry verkkokauppaan »

29.1.2021

Yhteistyötä jatketaan tiiviisti Suomen Melonta- ja Soutuliiton kanssa

Pajulahden valmennuskeskus on aloittanut kokonaisvaltaisemman yhteistyön Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry:n kanssa vuosille 2021-22. SMSL ja Pajulahti kehittävät yhteistyötä niin melonnan koulutuksen, vapaa-ajan harrastamisen kuin kilpa-ja huippu-urheilun saroilla.

– Lajinkehityskumppanina Pajulahti myös kehittää toimintaa ja tilojaan sopimuskauden aikana enemmän melonnan tarpeita palveleviksi, kertoo valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski.

– On hienoa päästä entistä tiiviimpään yhteistyöhön Pajulahden kanssa. Pajulahden sisäharjoittelutilat sekä Iso-Kukkanen järvi tarjoavat erinomaiset ja vakaat olosuhteet lajiemme tarpeeseen. 2020 kesällä järjestetyt maajoukkueleirit ja melonnan suurleiri onnistuivat hienosti poikkeustilanteesta huolimatta, toteaa SMSL:n toiminnanjohtaja Hannu Hämäläinen.

Pajulahdessa järjestetään myös melonnan yläkoululeiritystä mm. syksyn ensimmäinen ja kevään viimeinen leiri. Suurleiri on tarkoitus järjestää Pajulahdessa kesällä 2021 ja 2022.

Varaa majoitus tästä