Siirry verkkokauppaan »

3.3.2021

Liikuntakeskus Pajulahti on määräaikaisesti kiinni 8.3.-28.3.2021 välisenä aikana

Korostamme asiakas edellä -arvoamme, eli haluamme nyt COVID-19-epidemian aikana turvata niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme turvallisuutta. Lisäksi noudatamme valtion johdon tahtotilaa taittaa korona-aalto sulkutoiminnalla.

8.3.2021 alkaen, Liikuntakeskus Pajulahti sulkee ovensa asiakkailta kolmeksi viikoksi, 28.3.2021 asti. Tavoitteena on, että Pajulahdessa toiminta jatkuu jälleen 29.3.2021 alkaen. Sulkemistoimenpiteen tarkoituksena on, että Liikuntakeskus Pajulahti on vahvasti mukana COVID-19-epidemian selättämisessä ja tavoitteena on turvata asiakkaiden turvalliset liikunta- ja lomamahdollisuudet jatkossakin. Tahtotilamme on, että pääsiäislomat järjestämme sovitulla tavalla, eikä niitä tarvitsisi perua.

Varauksiin liittyvien muutosten osalta pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 03 8855 200 (klo 8.00-15.45). Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden muuttaa joustavasti varauksesi ajankohtaa.

Liikuntakeskus Pajulahti palvelee asiakkaitaan viikolla 9 (1.3.-7.3.) paikalliset rajoitussuositukset ja -määräykset huomioiden. Tästä johtuen, osa liikuntatiloista on suljettu. Lue lisää täältä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme tarvittaessa muutoksia toimenpiteisiin ja käytäntöihin. Voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten lisätietojen saamiseksi.

Palataan Pajulahdessa liikunnan pariin heti, kun se on mahdollista ja turvallista meille kaikille!

Varaa majoitus tästä