Siirry verkkokauppaan »

15.3.2021

Haetaan nuorten lajivalmentajaa parayleisurheiluun

Suomen Urheiluliitto, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö, Pajulahden Liikuntakeskus ja Paralympiakomitea kehittävät yhteistyössä parayleisurheilua. Haluamme olla yhdessä mahdollistamassa kansainvälisen parayleisurheilun menestyksen myös jatkossa. Siksi haemme työsuhteeseen:

PARAYLEISURHEILUN NUORTEN LAJIVALMENTAJAA

Lajivalmentajan tehtävänkuva:
1. Nuorten parayleisurheilijoiden ja heidän valmentajien päivittäisvalmennuksen tuki Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa (Urhea) sekä valtakunnallinen toiminta nuorten parayleisurheilijoiden vastuuhenkilönä.

2. SULn parayleisurheilun valmentajakoulutuksen kehittäminen yhteistyössä parayleisurheilun päävalmentajan kanssa sekä nuorten kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan osallistuminen.

3. Uusien parayleisurheilijoiden rekrytointi SUL seurayhteistyön ja Paralympiakomitea ry:n nuorten leirien kautta.

4. Pajulahti Paralympic Training Centerin kansallisissa ja kansainvälisissä paraurheilun tapahtumissa toimiminen sekä osallistuminen paraurheilun valmentaja- ja ohjaajakoulutusten toteuttamiseen.

Työtehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan (toiveena 1.5-1.6.2021 välillä). Työ on päätoiminen ja määräaikainen 31.12.2022 saakka. Optiona 1.1.2023-31.12.2024. Juridisena työantajatahona toimii pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea.

Edellytämme hakijoilta:
– työtehtäviin soveltuvaa koulutusta, paraurheiluun liittyvä koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön
– kokemusta nuorten huippuyleisurheilusta sekä urheilijoiden ja valmentajien työn tukemisesta
– halua oppia ja kehittyä ymmärtämään nuorten kansainvälisen yleisurheilun vaatimustason mukaisista valmennusprosesseista ja kykyä soveltaa niitä parayleisurheiluun
– hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, kykyä johtaa ja innostaa
– oma-aloitteisuutta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä
– SUL:n seurakentän tuntemus, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme toimeen valittavalle:
– mahdollisuuden näyttää kykynsä menestyvän kansainvälisen paralympialajin kehittäjänä
– kilpailukykyiset edut
– näköalapaikan paraurheilun ja -yleisurheilun toimintakenttään ja sen sidosryhmiin (Urhea, Paralympiakomitea, Pajulahti)

Lisätietoja antavat puhelimitse pe 19.3., ke 24.3. ja pe 26.3. klo 10-11 välisenä aikana SUL:n valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni puh. 040 536 2680, sekä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön lajiryhmävastaava Mika Vakkuri puh. 050 358 4062. Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 6.4.2021 osoitteella: [email protected] Kirjoitathan viestisi otsikoksi ”Parayleisurheilun nuorten lajivalmentaja”.

Varaa majoitus tästä