Siirry verkkokauppaan »

1.4.2021

Liikuntakeskus Pajulahti on avoinna

Liikuntakeskus Pajulahden toiminta jatkuu huomioiden vallitsevat koronarajoitukset ja – suositukset. Alueellisten viranomaissuositusten johdosta olemme joutuneet tekemään poikkeuksia tilojen käyttöön ja harrastetoimintaan.

UIMAHALLI suljettu
RANTASAUNAT suljettu (poikkeuksena lomalaisten perhevuorot)
KUNTOSALIT suljettu (lukuun ottamatta niitä ryhmiä, joita rajoitukset eivät koske)
PAJULAHTI-HALLI JA NIKULA-HALLI suljettu (lukuun ottamatta niitä ryhmiä, joita rajoitukset eivät koske)
OHJATUT LIIKUNTATUNNIT peruttu
AIKUISTEN HARRASTETOIMINTA peruttu
ENNAKKOON SOVITUT LASTEN JA NUORTEN HARRASTETOIMINTA jatkuu tapauskohtaisesti, ota yhteyttä [email protected]
YLEISÖLUISTELUVUOROT peruttu

Pajulahden ravintolasta take way -annoksia mukaan

Toistaiseksi ravintolasta on mahdollista ostaa ruokaa vain mukaan. Ravintolan aukioloajat ovat poikkeukselliset toistaiseksi. Alkoholin myynti ravintolassa ei ole mahdollista. Ravintolan poikkeukselliset aukioloajat ovat seuraavanlaiset maanantaista sunnuntaihin:

Aamiainen klo 07.30-09.00
Lounas klo 11.00-13.00
Päivällinen klo 16.00-18.00

Päivällisen yhteydessä jaetaan kunkin päivän iltapala mukaan.

Ravintolatoiminnan poikkeuksena ovat henkilökunta- ja opiskelijaruokailut sekä Pajulahden täysihoitoasiakkaat. Näistä jokainen ryhmä saa erillisen ohjeistuksen.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä 12 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta asiakkailtamme ravintolassa asioidessa. Maskia ei tarvitse käyttää, jos siihen on terveydellinen este.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme tarvittaessa muutoksia toimenpiteisiin ja käytäntöihin. Voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten lisätietojen saamiseksi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Päivittyvät vastaanoton aukioloajat löydät Pajulahden internetsivuilta.

Luethan, miten me Pajulahdessa huolehdimme turvallisuudestasi täältä.

Tervetuloa ulkoilemaan Pajulahteen! Fatbikeja voi edelleen vuokrata vastaanotosta ja ravintolasta nappaat kätevästi mukaan take away -lounaat.

Varaa majoitus tästä