Siirry verkkokauppaan »

21.5.2021

Avoin SUP CUP siirtyy

Pajulahdessa pidettävän SUP CUP:n päivämäärät muuttuvat vallitsevien koronarajoitusten takia. Uusista päivämääristä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Tapahtumasta saat myös tietoa Suomen SUP-liitto ry:n sivuilta.

 

Oletko juuri ostanut oman laudan – tai omaat jo vuosien lautailukokemuksen? Tule ensimmäistä kertaa järjestettävään avoimeen SUP CUP:iin Pajulahteen! Sarjoja CUP:ssa on sekä aloittelijalle että kisakokemusta omaavalle. Jokaisen sarjan kolmelle parhaalle on luvassa mainetta ja kunniaa, sekä pieni palkinto. Kisasarjoista voit kerätä itsellesi FSSF:in CUP-pisteitä.

Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola/Iso-Kukkanen

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahti ja SUN’SUP (SUP-lautailuketju Päijät-Hämeessä). Suomen SUP-liitto on myös menossa mukana!

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
SUP CUP -sivuilla.

MAJOITUS
Houkuttaisiko jäädä samalla pienelle viikonloppulomalle? Varaa hotellihuone ja saavu paikalle jo perjantaina tai jää sunnuntaille asti! Majoittujille kuuluu monipuolisen buffet-aamiaisen lisäksi käyttöön kuntosali ja upeat järvimaisemat. Hinta n. 70€/hlö/yö (2hh, yksinmajoittujan lisä n. 30€). Varaaminen sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 44 7755 205.

Tervetuloa Sup Cup -kilpailuihin!

Varaa majoitus tästä