Siirry verkkokauppaan »

16.6.2021

Tapahtumien Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti on Suomen ainoa virallinen Olympia- ja Paralympiavalmennuskeskus, monipuolinen vapaa-ajan liikuntakeskus sekä liikunta-alan osaajia kouluttava oppilaitos. Näiden lisäksi se on myös viimeisten vuosien aikana kasvanut merkittäväksi tapahtumataloksi niin urheilun kuin yritysmaailman keskuudessa.

Pajulahden johtoryhmä on hallituksen johdolla valmistellut strategiaa. Uudeksi strategiseksi painopistealueeksi on nostettu tapahtumien kartoituksen ja hankkeiden avulla tehtävä kehitystyö. Kestävyyden ja vammaisurheilun kehittämisen lisäksi tulemme tulevaisuudessa keskittymään palautumisen problematiikan tutkimiseen ja sen edistämiseen käytännön tasolla uuden Training ja Recovery Centerin avulla.

Seuraavan kahden vuoden aikana Pajulahti investoi majoitusrakennuksiin ja palautumiskeskukseen. Vuoden 2022 kesään mennessä rakennetaan kaksi uutta majoitusrakennusta, jolloin vuodepaikkoja tulee noin sata. Suuren suosion saaneita alppimajoja tulee lisää, jolloin niitä on Pajulahdessa tulevaisuudessa yhteensä 24 huonetta. Päärakennuksen kuntosali uusitaan kokonaisuudessaan, ja sen yhteyteen rakennetaan palautumiskeskus, johon keskitetään myös alan tutkimuksellista kehitystyötä.

Organisaatiomuutoksen myötä Pajulahdessa on tehty nimityksiä 1.6. alkaen. Varatoimitusjohtajiksi on nimetty talous- ja hallintojohtaja Jari Tuononen sekä valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski. Koulutuskeskuksen johtaja Marjukka Tiainen vastaa tulevaisuudessa koko koulutustoiminnasta (ammatillinen ja vapaan sivistystyön koulutus) ja ottaa vastuulleen rehtorin tehtävät.

Myyntijohtaja Mira Puhlin siirtyy Vapaa-aika- ja hyvinvointikeskuksen uudeksi johtajaksi. Semi Nuorala siirtyy edellä mainitun keskuksen johtotehtävästä kokonaan uuden keskuksen, Tapahtuma- ja kehityskeskuksen, johtajaksi. Uusi keskus aloitti toimintansa 1.6.2021.

Varaa majoitus tästä