Siirry verkkokauppaan »

27.7.2021

Mirka Tuisku urheiluakatemian toiminnanjohtajaksi 1.8.2021 alkaen

Johanna Ylinen jää kesän jälkeen äitiysvapaalle Päijät-Hämeen Urheiluakatemian (PHUra) toiminnanjohtajan tehtävästä.

Johannan tilalle uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 1.8.2021 alkaen Mirka Tuisku. Tuisku siirtyy uuteen tehtävään Hyvinkään Seudun Urheilijoiden urheilukoordinaattorin tehtävästä. Tuisku on valmistunut liikunnanohjaajaksi vuonna 2019 (Haaga-Helia Vierumäen yksikkö AMK).

Tuiskua odottaa PHUra:ssa kiinnostava ja monipuolinen tehtäväkenttä urheilun ja opiskelun yhdistämisen teeman parissa. PHUra on paraikaa myös päivittämässä strategiaansa. Tähän prosessiin uusi toiminnanjohtaja pääsee mukaan heti töiden käynnistyttyä.

Haussa ollut toiminnanjohtajan tehtävä herätti paljon kiinnostusta. PHUra:n puheenjohtajan Tero Kuorikosken mukaan Tuisku työuran pituuteen nähden monipuolinen tausta, näkemyksellisyys akatemian kehittämiseen ja hyvä draivi tehtävää kohtaan olivat hänen vahvuuksiaan. ”Hienoa saada Mirka mukaan tähän tärkeään tehtäväkenttään viemään akatemiaa yhteistyössä muiden verkostotoimijoiden kanssa eteenpäin”, kertoo Tero Kuorikoski.

”Olen tosi innostuneena ja mielenkiinnolla lähden uuteen haasteeseen. Ammatillisesti unelmatilanne, en malta odottaa aloitusta.” kommentoi Mirka Tuisku alkavaa työtehtävää.

Varaa majoitus tästä