Siirry verkkokauppaan »

31.8.2021

KTP ja Liikuntakeskus Pajulahti yhteistyöhön

KTP ja Liikuntakeskus Pajulahti ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022.

Yhdeksän vuosikymmentä toiminut Pajulahti tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia palveluja niin kilpahuippu-urheilun parissa, yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Pajulahdella on halu ja mahdollisuus tarjota myös vastustajajoukkueille majoituspalveluja vieraspelimatkojen yhteyteen.

Yhteistyössä Pajulahti tarjoaa KTP:n miesten ja naisten edustusjoukkueille palveluita sekä muita hyötyjä ja mahdollisuuden järjestää esimerkiksi turnauksia. KTP puolestaan suosittelee omassa verkostossaan Pajulahden yrityksille suuntaamia sisältöjä ja Pajulahtea vastustajilleen majoituskohteeksi vieraspelimatkoilla.

Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski pitää yhteistyötä arvokkaana, sillä jalkapallo on ollut Pajulahdessa vuosikymmeniä yhtenä kärkilajina, jonka vuoksi Liikuntakeskus Pajulahteen tullaan leirityksille ja koulutuksille.

Kuorikoski pitää yhteistyötä merkittävänä myös sen vuoksi, että heillä on halu vahvistaa jalkapallon asemaa ja lajitekemistä Suomessa ja sen vuoksi KTP:n yhteydenotto oli heille erittäin tervetullut.

Varaa majoitus tästä