Siirry verkkokauppaan »

11.10.2021

Liikuntakeskus Pajulahti palvelee

Pajulahti palvelee huomioiden vallitsevat koronarajoitukset ja -suositukset, jotka ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 31.10. asti. Lahden alue on tällä hetkellä leviämisvaiheessa.

Yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset
Tilaisuuksia voidaan järjestää, jos toimitaan THL:n terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. Terveysturvallisuus ja mahdollisuus tosiasiallisesti välttää lähikontaktit sisätiloissa on edelleen varmistettava.

Harrastus- ja ryhmätoiminta
Kaikkien ikäryhmien myös sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoimintaa kilpailuineen voidaan harjoittaa noudattaen turvaetäisyyksiä ja ohjeita turvalliseen harrastamiseen. Osallistujamäärää ei rajoiteta, mutta turvallisuusohjeita ja etäisyyksiä tulee edelleen noudattaa kaikilla liikuntapaikoilla opetus- ja kulttuuriministeriön turvallisen harrastustoiminnan ohjeiden mukaisesti. Mihinkään liikuntapaikkaan ei saa tulla oireisena.

Pajulahden ravintola palvelee

Ravintola palvelee klo 22 asti. Alkoholin myynti ravintolassa klo 9.00-22.00. Ravintolassa on käytössä 75 % asiakaspaikoista.

Aamiainen klo 07.15-09.30
Lounas klo 11.00-13.30
Päivällinen klo 16.30-19.00 (ma-to & la) / pe klo 16.30-20.00 / su klo 16.00-18.00

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 12 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta asiakkailtamme ravintolassa asioidessa. Maskia ei tarvitse käyttää, jos siihen on terveydellinen este.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme tarvittaessa muutoksia toimenpiteisiin ja käytäntöihin. Voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten lisätietojen saamiseksi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Vastaanoton aukioloajat löydät Pajulahden yhteystiedot-sivulta.

Luethan, miten me Pajulahdessa huolehdimme turvallisuudestasi täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja lomailemaan Pajulahteen!

Varaa majoitus tästä