Siirry verkkokauppaan »

1.12.2021

Koronapassi käyttöön ravintolassa

Pajulahti palvelee huomioiden vallitsevat koronarajoitukset ja -suositukset, jotka ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 12.12. asti. Lahden alue on tällä hetkellä leviämisvaiheessa.

Perjantaina 3.12. AVI:t antavat uudet koronaohjeet ja -rajoitukset. Varaudu koronapassin käyttöön kaikissa Liikuntakeskus Pajulahden tiloissa. Liikunta- ja kokoustiloissa sama käytäntö astuu todennäköisesti voimaan 3.12.2021. Tullessasi Pajulahteen käy vastaanoton kautta, ilmoittaudu ja näytä passi. Jäähallilla, uimahallilla ja Pajulahtihallilla koronapassi tarkistetaan henkilökunnan toimesta.

Tavoitteena on terveysvastuullinen toiminta meidän kaikkien hyväksi.

Pajulahden ravintolassa on otettu käyttöön koronapassi maanantaista 29.11.2021 alkaen. Koronapassia käyttämällä ravintolan asiakaspaikkoihin ei ole rajoitusta ja ravintola voi palvella asiakkaita myös ilta-aikaan. Koronapassia kysytään kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta asiakkailta. Ravintolassa on take away mahdollisuus, mutta hakea voi vain koronapassin omaava henkilö. Tarvittaessa henkilökunta palvelee take away -ruuan kanssa. Katso asiakastiedote tästä.

Pajulahden ravintola palvelee

Ravintola palvelee klo 22 asti. Alkoholin myynti ravintolassa klo 9.00-22.00.

Aamiainen klo 07.15-09.30
Lounas klo 11.00-13.30
Päivällinen klo 16.30-19.00 (ma-to & la) / pe klo 16.30-20.00 / su klo 16.00-18.00

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 12 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta asiakkailtamme ravintolassa asioidessa. Maskia ei tarvitse käyttää, jos siihen on terveydellinen este.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme tarvittaessa muutoksia toimenpiteisiin ja käytäntöihin. Voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten lisätietojen saamiseksi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Vastaanoton aukioloajat löydät Pajulahden yhteystiedot-sivulta.

Luethan, miten me Pajulahdessa huolehdimme turvallisuudestasi täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja lomailemaan Pajulahteen!

Varaa majoitus tästä