Siirry verkkokauppaan »

21.12.2021

Koronapassi käytössä Pajulahden tiloissa

Pajulahti palvelee huomioiden vallitsevat koronarajoitukset ja -suositukset. Lahden alue on leviämisvaiheessa.

Pajulahden kaikissa tiloissa on otettu käyttöön koronapassi. Tullessasi Pajulahteen käy vastaanoton kautta, ilmoittaudu ja näytä passi. Jäähallilla, uimahallilla ja Pajulahti-hallilla koronapassi tarkistetaan henkilökunnan toimesta.

Pajulahden ravintolassa on otettu käyttöön koronapassi maanantaista 29.11.2021 alkaen. Koronapassia kysytään kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta asiakkailta. Ravintolassa on take away mahdollisuus, mutta hakea voi vain koronapassin omaava henkilö. Tarvittaessa henkilökunta palvelee take away -ruuan kanssa. Katso asiakastiedote tästä.

Tavoitteena on terveysvastuullinen toiminta meidän kaikkien hyväksi.

Pajulahden ravintola palvelee

Ravintola palvelee klo 22 asti. Alkoholin myynti ravintolassa klo 9.00-22.00.

Aamiainen klo 07.15-09.30
Lounas klo 11.00-13.30
Päivällinen klo 16.30-19.00 (ma-to & la) / pe klo 16.30-20.00 / su klo 16.00-18.00

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 12 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta asiakkailtamme ravintolassa asioidessa. Maskia ei tarvitse käyttää, jos siihen on terveydellinen este.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme tarvittaessa muutoksia toimenpiteisiin ja käytäntöihin. Voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten lisätietojen saamiseksi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Vastaanoton aukioloajat löydät Pajulahden yhteystiedot-sivulta.

Luethan, miten me Pajulahdessa huolehdimme turvallisuudestasi täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja lomailemaan Pajulahteen!

Varaa majoitus tästä