Siirry verkkokauppaan »

11.2.2022

Euroopan Sulkapalloliiton kansainvälinen Summer school -leiri Suomeen

Euroopan Sulkapalloliiton (BEC) kansainvälinen nuorten sulkapalloleiri (BEC Summer school) järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa ja Lahdessa. Nyt 40. kerran järjestettävä Summer school järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 4.-11.7.2022.

BEC Summer School on yhdistelmä lahjakkaiden junioripelaajien (U15) harjoitusleiriä sekä kaikille Euroopan maille avointa BWF Coach Education Level 2 -kurssia.

BEC:n kehitys- ja huippu-urheilujohtaja Jacob Oehlenschlaeger on todella tyytyväinen, että Summer School tulee Suomeen ensimmäistä kertaa.

– Pajulahdella on aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja he isännöivät onnistuneesti nuorten EM-kisoja 2020. Yksi perinteisimmistä ja historiallisimmista tapahtumistamme toivottaa tervetulleeksi leirille 64 pelaajaa ja valmentajien 2 tason kurssille 24 valmentajaa, mikä on suurin osallistujamäärä tapahtuman historiassa, ja hieno askel tapahtuman kehitykselle, sanoo Jacob Oehlenschlaeger.

Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski on yhtä iloinen tulevasta tapahtumasta ja uskoo, että siitä tulee hieno tilaisuus kaikille.

– Vuoden 2020 nuorten EM-kisat olivat Pajulahdelle hieno kokemus. Toki pandemia toi haasteita, mutta lopulta saimme isännöidä onnistuneen mestaruustason tapahtuman, kertoo Kuorikoski.

– Nyt olemme jälleen innoissamme saadessamme isännöidä toista tärkeää tapahtumaa yhdessä BEC:n kanssa. Olen varma, että Summer School 2022 -versio on laadukas kokemus nuorille eurooppalaisille pelaajille. Käytämme kaiken asiantuntemuksemme tehdäksemme tästä BEC Summer Schoolista ainutlaatuisen ja ikimuistoisen, Kuorikoski jatkaa.

Varaa majoitus tästä