Siirry verkkokauppaan »

15.2.2022

Talviloman elämykset ja aktiviteetit

Pajulahdessa riittää talvilomatekemistä ja elämyksiä jokaiselle. Tervetuloa täyden palvelun Happi Holidaylle perheen kanssa tai omatoimilomailemaan yksin tai kaverin kanssa!

Talvilomalla Pajulahdessa

Fatbike- ja sähkö-fatbikevuokraus
Osta vuokraus Pajulahden verkkokaupasta ja lähde talviseen maastoon pyöräilemään. Pajulahdesta lähtee maastopyöräreitti Kevätpuronpolku ja Lapakiston ulkoilureitistöt aivan vierestä. Polkaise polulle! Huom! Latupohjille ei saa mennä pyöräilemään.

Lumikengät, retkiluistimet ja kickspark
Umpihankeen lumikengillä tai retkiluistimilla jäälle! Vuokraa välineitä vastaanotosta, lumikengät voit vuokrata myös Pajulahden verkkokaupasta!

Luontopakopeli
Pajulahden pop up -päivät sunnuntaina 27.2. ja lauantaina 5.3.. Huikea 50 €:n alennus tiimeille koodilla ”PAJULAHTI”.
Luontopakopeli on hauska pakopeli luonnossa, joka sopii täydellisesti perheen tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Pelissä heittäydytään tarinan vietäväksi ja yritetään ratkaista pelin aikana kohdatut arvoitukset ja tehtävät yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. 60 min aikaa – onnistutteko te ratkaisemaan pakopelin?

Lunasta 50 € Pop up -alennus su 27.2. tai la 5.3. luontopakopeliin koodilla ”PAJULAHTI”. Varaa peliaika heti www.naturescape.fi. Huom! Koodi voimassa vain yllä mainittuina Pop up -päivinä.

Ohjatut viikkotunnit
Osallistu kertamaksun hinnalla! Majoittuvien hinta 7 €/krt ja päiväkävijöille 10 €/krt. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Luvassa mm. Cross Training, vesijumppa, kahvakuula, seinäkiipeilyä. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

E-urheilua vk 8
Pelitila auki hiihtolomaviikolla 8 ma-pe klo 11-19 Pajulahden päärakennuksessa, 2. krs IT-tila. Gaming lounge 4 €/1 pelitunti, 10 €/3 pelituntia. Palkintoja luvassa turnauksen top 3. Katso e-urheilun ohjelma hiihtolomaviikolle 8.

Majoittuville e-urheilun pelivälinevuokraus:
VR-lasit & pelit Beat Saber, Super Hot 45 €/päivä. Edellyttää etukäteisvarausta, tiedustele vastaanotosta.

Hierontapoli
Pajulahdessa on edullista opiskelijahierontaa talvilomaviikoilla 8 ja 9 maanantaista keskiviikkoon 21.-23.2. ja 28.2.-2.3.. Varaa aikasi opiskelijahierontaan ja Neurosonic-hierontadivaanille ennakkoon ajanvarausjärjestelmästä.

Neurosonic-hierontadivaanille voi varata aikoja Hierontapolin aukioloaikoina. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, joka vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon.
Neurosonic-tarjous voimassa 28.2.2022 asti.
13 €/kertalippu (norm. 19 €/krt)
5 kerran sarjalippu 60 € (norm. 80 €/5 krt)

Täältä löydät myös muita Pajulahden aktiviteetteja. Tervetuloa liikkumaan! Tutustu koko perheen liikuntalomaan ja hintoihin täältä, ilmoittaudu lomakkeella tai ota yhteyttä myyntiin: Inka Saarelainen +358 44 7755 203, [email protected]

Varaa majoitus tästä