Siirry verkkokauppaan »

21.2.2022

Pajulahdelle on myönnetty Ekokompassi

Ekokompassi-ympäristösertifikaatti on myönnetty Liikuntakeskus Pajulahdelle helmikuussa 2022. Pajulahden toiminta ja tulevat kehitystoimet täyttävät ympäristöjärjestelmän vaatimukset.

Me Pajulahdessa olemme panostaneet jätteiden lajitteluun ja käsittelyyn ja investoimme biojätteen vähentämiseen liittyviin menetelmiin. Optimoimme kiinteistöjemme energiatehokkuuden ja olemme lisänneet energian omavaraisuutta siirtymällä maalämmön hyödyntämiseen useassa kiinteistössä. Siirrymme käyttämään valaistuksessa LED-tekniikkaa. Käyttämämme energian alkuperä on 100 % fossiilivapaata. Omistamalla ympärillä olevaa metsää 70 ha toteutamme luonnon monimuotoisuuden turvaavaa metsänhoitoa. Omistamamme metsä toimii hiilinieluna joka sitoo yli 300 000 kg hiilidioksidia (co2) vuodessa.

Sertifiointi on osa ympäristöjärjestelmää, joka on kehitetty kansainvälisen ISO14001-standardin pohjalta sopimaan kaikille pk-yrityksille. Järjestelmän omistaa Suomen vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, Suomen Luonnonsuojeluliitto. Kaikella yritystoiminnalla on vaikutuksia ympäristöön, minkä vuoksi yrityksen ympäristövastuu on keskeinen osa kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa.

Tutustu Ekokompassiin.

Varaa majoitus tästä