Siirry verkkokauppaan »

1.4.2022

Vesisankarit-uintitapahtuma 24.4.

Koko perheen uintitapahtuma Vesisankarit järjestetään sunnuntaina 24.4.2022 klo 13-17 Pajulahdessa! Uimahallin normaalilla kertamaksulla saat kokea hienon vesitaitopäivän. Pääset kokeilemaan erilaisia välineitä, testaamaan omia uinti- ja sukellustaitojasi sekä opit hengenpelastukseen liittyviä taitoja. Osa rastipisteistä on opastettuja, mutta pääset myös omatoimisestikin kokeilemaan ja opettelemaan. Jokaiselle osallistujalle Vesisankarit-diplomi! Tule mukaan ja osta liput verkkokaupasta.

Saunat ovat lämpimänä koko tapahtuman ajan klo 13.00-17.00. Mukana myös Sun’Sup.

Pajulahden uimahalli, Pajulahdentie 167, Nastola

Lisätiedot:
Tuomo Nurminen, Liikuntakeskus Pajulahti
044 7755 369 tai [email protected]

Vesisankareita tekemässä Koululiikuntaliitto, Sukeltajaliitto, Suomen Melonta- ja Soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukevat Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto. Lisätietoa hankkeesta www.vesisankarit.fi

Varaa majoitus tästä