Siirry verkkokauppaan »

26.4.2022

Unelmien liikuntapäivä tiistaina 10.5.

Unelmien liikuntapäivä tiistaina 10.5.

Liikuntakeskus Pajulahti on mukana Suomen Olympiakomitean vuosittain järjestettävässä Unelmien liikuntapäivässä tiistaina 10.5.2022. Liikkumisen päivään voi osallistua kuka tahansa ja liikkua haluamallaan tavalla. Päivässä mukana myös LUT-yliopisto, LAB-ammattikorkeakoulu ja LIUKAS-verkosto.

Ota osaa liikuntapäivään ti 10.5. Instagramin storyssa. ”Näytä oma liikkeesi” Kuinka sinä liikut Unelmien liikuntapäivänä? Laita storyyn video ja merkitse @pajulahti1929  ja olet mukana arvonnassa (kaksi Seikkailupuistolippua ja kaksi lounasta).

Meillä Pajulahdessa liikuntapäivä on joka päivä, mutta nyt Unelmien liikuntapäivän kunniaksi meillä on majoitustarjous aikavälille 3.-4.6.2022 hintaan 85 €/2 hh (ei saunallinen). Majoitustarjous on ostettavissa 10.5. klo 8 – 11.5. klo 8 Pajulahden verkkokaupasta. Osta tarjoustuote täältä

Innostu, liiku ja kutsu kaverisikin mukaan! #LiikuntaJaUrheiluKuuluuKaikille

 

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Päivää koordinoi Suomen Olympiakomitea. Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää. 

Varaa majoitus tästä