Siirry verkkokauppaan »

27.4.2022

Äitienpäivänä kakkukahvit, ruusu ja seikkailu

Äitienpäivän kunniaksi Seikkailupuiston lippua näyttämällä 50 ensimmäistä saa ilmaiset kakkukahvit Pajulahden ravintolasta! Kakkua tarjolla klo 14 alkaen niin kauan kuin sitä riittää (kakkutarjoilu päättyy viimeistään klo 16). Vastaanotossa 50 ensimmäistä äitiä saavat ruusun mukaansa.

Muista äitiä sunnuntaina 8.5.2022!

Osta liput Seikkailupuistoon ennakkoon halvemmalla verkkokaupasta. Liput Seikkailupuistoon löydät täältä. Äitienpäivänä äidit seikkailevat ilmaiseksi tullessaan muun perheen kanssa!

Pajulahden Seikkailupuisto

Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia sekä kanttia vaativia tehtäviä niin korkealla kuin hieman alempanakin.  Pajulahden seikkailupuisto on aktiivinen huvipuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään. Pajulahden Seikkailupuisto avaa seikkailukauden la 7.5.2022. Katso aukioloajat ja lippujen hinnat Seikkailupuiston sivuilta.

Varaa majoitus tästä