Siirry verkkokauppaan »

3.6.2022

Vastuullinen Pajulahti

Kesällä 2021 aloitimme vastuullisuustyömme systemaattisen kehittämisen ja loimme itsellemme oman vastuullisuusohjelman kuunnellen kaikkia tärkeitä sidosryhmiämme. Olemme pitäneet henkilöstölle vastuullisuustyöpajoja sitouttaaksemme kaikki vastuullisuusohjelmaan ja kuulleet henkilöstön ideoita vastuullisuusteoiksi osana joka päiväistä tekemistä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan meille tärkeisiin vastuullisuusteemoihin ja osallistumaan vastuullisuusohjelmamme toteuttamiseen!

Päätehtävämme on edistää asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointia. Tuemme ja osoitamme yhdenvertaisuutta yhteiskunnassamme ja huomioimme ympärillä olevan luonnon ja yhteisön elinvoimaisuuden. Meidän mielestämme liikunta ja urheilu kuuluu kaikille ja tavoitteenamme on olla Suomen yhdenvertaisin urheiluopisto. Haluamme, että kaikki kokevat voivansa tulla meille sellaisina kuin ovat. Tämä on meidän vastuullisuuslupauksemme.

Tehdään tästä meidän kaikkien Pajulahti!

Tutustu sivuihin Vastuullisuus Pajulahdessa

Vastuullinen Pajulahti

Pajulahti on Suomen yhdenvertaisin urheiluopisto

Varaa majoitus tästä