Siirry verkkokauppaan »

6.7.2022

Pajulahdessa anonyymi ilmoituskanava käyttöön!

Turvatakseen jokaiselle vierailijalle hyvän kävijäkokemuksen, Pajulahti on ottanut käyttöönsä anonyymin ilmoituskanavan. Kanava tuo vierailijoiden kokemukset ja näkemykset yhdenvertaisuuden toteutumisesta nimettömänä keskuksen tietoon. Ilmoitusten perusteella voimme kehittää liikuntakeskuksen toimintaa entistä turvallisemmaksi ja vastuullisemmaksi.

Yhdenvertaisuus on aina ollut yksi Pajulahden tärkeimmistä arvoista. Pajulahdessa halutaankin nyt puuttua kaikkeen mahdolliseen kiusaamiseen, syrjintään ja epäasialliseen kohteluun. Puuttumisen avulla keskukseen luodaan turvallista toimintaympäristöä, jossa kaikki voivat osallistua ja keskittyä liikkumisen iloon. Pienetkin teot ja muutokset toiminnassa lisäävät yhdenvertaisuuden kokemusta vierailijoiden keskuudessa.

”Asiat eivät muutu, jos niitä ei ole uskallusta nähdä ja käsitellä.”

Mikko Levola, toimitusjohtaja, Pajulahti

Pajulahden ilmoituskanava löytyy asiakaspalautteista: https://pajulahti.com/asiakaspalaute/

Varaa majoitus tästä