Siirry verkkokauppaan »

12.10.2022

Pajulahti mukana Energiansäästöviikossa!

Liikuntakeskus Pajulahdessa energiakustannukset nousevat noin 150 000-200 000 euroa vuonna 2023 verrattuna tähän vuoteen. Ilman aurinkopaneeli-investointeja kustannusten nousu olisi vielä tätäkin suurempi. Energian säästämiseksi kiinteistöissä tullaan säätämään ohjausjärjestelmillä mm. ilmastointia, toimintojen ajankohtia ja lämpötiloja. Tilojen lämpötilaa tullaan laskemaan noin asteella.

Henkilöstö sitoutuu säästötalkoisiin tarkastelemalla valojen ja veden käyttöä, minimoimalla lounasruokahävikin, sulkemalla tuuletusikkunat ja ovet heti tuuletuksen jälkeen. Pajulahti toivoo myös asiakkaiden osallistuvan omalla toiminnallaan energiansäästöviikkoon! 😊

Pajulahti on Lahden kaupungin Ilmastokumppanina mukana kansallisessa Energiaviraston ja Motivan Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa. Energiansäästöviikkoa vietetään 10.-16.10.2022. ⚡️
Varaa majoitus tästä