Siirry verkkokauppaan »

19.10.2022

Syyslomatekemistä Pajulahdessa

Pajulahdesta löytyy tekemistä niin lomaileville kuin omatoimisesti liikkuville. Tervetuloa täyden palvelun Happi Holidaylle perheen kanssa tai omatoimilomailemaan yksin tai kaverin kanssa! Liikuntalomat liikuttavat lomalaisia aamusta iltaan, mutta sen lisäksi voit myös esimerkiksi hypätä fatbiken selkään ja polkaista luontoon kruisailemaan.

Seikkailupuisto on avoinna syyslomaviikoilla 42-43 keskiviikosta lauantaihin 12-17 ja lisäksi lauantaisin klo 17-22 pääsee nauttimaan Pimeäseikkailusta! Lue lisää Seikkailupuiston sivuilta.

SYYSLOMATARJOUS VERKKOKAUPASSA:
4 Bungee-trampoliini lippua kolmen hinnalla!
Hyödynnä tarjous ja osta verkkokaupasta.

Nature Escape järjestää lauantaina 22.10. Luontopakopelin, jolloin pääsette pelaamaan suositun Maailman 8. Ihme luontopakopelin tarjoushintaan 150 €/2-8 hlö ryhmä. Lisätietoja ja varaukset osoitteesta https://www.naturescape.fi/ajankohtainen
Täältä löydät myös muita Pajulahden aktiviteetteja. Tervetuloa liikkumaan!
Varaa majoitus tästä