BACHELOR´S DEGREE

Liikuntakeskus Pajulahti ja Averett- yliopisto (USA) ovat solmineet koulutusyhteistyön, jonka tavoitteena on kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia Averett yliopiston tutkintokriteerein. Koulutus on korkeakoulutasoista ja kestoltaan noin 4 vuotta.

Koulutuksen ensimmäinen vuosi järjestetään Pajulahdessa. Opiskelijat suorittavat 42 opintoviikkoa Averett-yliopiston liikunnanopiskelijoiden opetussuunnitelmaan kuuluvia  aineita. Opetuskielenä englanti ja suomi.
Ensimmäisen vuoden jälkeen opiskelija siirtyy opiskelemaan USAhan. Toisen vuoden opinnot koostuvat yhteisistä opinnoista ja liikunnan laitoksen kursseista. Tutkinto on tasoltaan alempi korkeakoulututkinto ja mahdollistaa jatko-opinnot joko ulkomailla tai Suomessa.

Suuntautumisvaihtoehtoja on useita.

Valmennuksen pääaineekseen valinneet opiskelevat valmennusopin lisäksi mm biomekaniikkaa, urheiluvalmennusta ja testausta.

Opettajaopinnoille suuntaavien opinnot sisältävät terveysliikunnan, liikuntakasvatuksen, anatomian ja biologian kurssien lisäksi liikenneopetusta. Liikuntakasvatuksen voi valita pääaineekseen myös ilman opettajalisenssin suorittamista.

Personal Training– opiskelijoilla kurssivalikoimaan kuuluu fyysisen toimintakyvyn parantaminen erilaisille asiakkaille kuntoilijoista ja urheilijoista myös erityisliikkujiin eli kuntoutujiin ja senioreihin.

Urheilumanageriopinnoissa keskitytään urheilubisnekseen, urheilujohtamiseen ja – hallintoon.

Terveysliikunnan ja liikuntalääketieteen opinnoissa opiskellaan ravintotieteitä, kuntoliikuntaa, liikuntavammojen ehkäisemistä ja liikuntasuoritusten parantamista.

Valitsit minkä pääaineen hyvänsä,  kaikkiin opetussuunnitelmiin kuuluvat seuraavat opinnot: ensiapu, liikuntafysiologia, kinesiologia, urheilupsykologia, motorinen oppiminen ja harjoittelu.

Näiden opintojen lisäksi voit valita myös Averett Universityn muista opinto-ohjelmista sinua kiinnostavia kursseja.

 

Koulutuksen aloitus edellyttää vähintään 10 opiskelijan ryhmäkokoa.

Kustannukset

Averett University-koulutuslinja on lukukausimaksullista yksityistä opiskelua. Koulutuksen kustannukset Pajulahdessa muodostuvat opetuksesta ja valinnan mukaan asumiskuluista sekä ruokailusta /täysihoitomahdollisuudesta opiskelupaikoissa. Opiskelu Pajulahdessa maksaa 700€/kuukausi eli 5600€ vuosi, tämä hinta sisältää opetuksen, verkko-opinnot, it-työkalujen käytön, opintomatkan Averett yliopistoon ja opetusmateriaalit (poislukien omat liikuntavälineet ja kirjallisuus tai vastaava aineisto). Oppilaitoksella on käytössä tietokoneita mutta omaa tietokonetta/lap topia suositellaan.

Pajulahdessa on mahdollisuus maksulliseen asuntolapaikkaan. Myös Averett Universityssä on asuntola.

Opiskelija on oikeutettu Kelan opintotukeen, josta lisätietoa Kelan sivuilla.

Tiesithän:

1.lukuvuosi sisältää opintomatkan Averett Yliopistoon (sis. opintomaksuun). Koulutuslinjamme kautta saapuva opiskelija saa Averett stipendejä: matka-avustus 1. lentolipun hinta ensimmäiselle lennolle Danvilleen sekä tuhannen dollarin lisästipendi lukukausimaksuun Averettissa.
Averett Yliopisto myöntää Pajulahden kautta tulleille, keskiarvorajan ylittäneille (7.0) opiskelijoille vuosittain 20 000 $ arvoisen stipendin.