Siirry verkkokauppaan »

Bootcamp - Tehokas harjoitusjakso joukkueelle

Pajulahden bootcamp-tilat tarjoavat kattavat ja laadukkaat olosuhteet organisaatiosi tai joukkueesi harjoitusleirille. Tarjolla on kaksi vierekkäistä e-urheilutilaa joissa toisessa on viisi pelipistettä ja toisessa kuusi. Lisäksi molemmista tiloista löytyy 65 tuumainen tv yhdistettynä yhteen edellä mainituista pelipisteistä. 

TV:n kautta VODien katsominen käy näppärästi sekä valmentajan materiaalit näkyvät hyvin huoneen perälle asti. Tarvittaessa valmennuksellisten sisältöjen läpikäyntiin voidaan varata myös pieni ryhmätyöskentely huone.

Koneiden speksit:

  • 11 pelipistettä
  • Näytönohjain: Geforce GTX 1070
  • Prosessori: Intel Core i5-8600 CPU 3.60GHz
  • RAM: 16GB
  • Näyttö: 1920×1080, 144Hz

Yöpyminen: Majoittuminen Pajulahden hotellitason tai opistotason huoneissa. Riippuen majoitustilasta, bootcamp-tila sijaitsee Pajulahden päärakennuksessa
Ruokailut: Bootcampin hintaan kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen Pajulahden buffet-ravintolassa. (tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamupala ja lounas)
Oheisharjoittelu ja muut mukavuudet: Pajulahden ympäristö tarjoaa kattavat olosuhteet oheisharjoitteluun ja viihtymiseen. Kuntosali, palloiluhallit, tennis, squash, frisbeegolf, seikkailupuisto, sauna yms. Räätälöidään teille sopiva paketti! Meiltä löytyy myös pari VR laseja ja yksi Nintendo Switch Ring Fit -pelillä.

Halutessanne, voitte lisäpalveluna ostaa ohjatun harjoittelutuokion bootcamp-viikolle. Esim. kehonhuolto tai peliominaisuuksien vahvistaminen oheisharjoittelun kautta (paineensieto, päätöksenteko, tiimityöskentely jne.)

Varaa majoitus tästä