Siirry verkkokauppaan »

Aktiviteetit ryhmille

Kehitämme palveluitamme koko ajan pysyäksemme asiakkaidemme toiveiden sekä ajan vaatimusten tasolla. Tuomme uutta sekä lajitarjontaan että kehitämme tilojamme.

Tule ryhmäsi kanssa kokemaan yllätyksellinen laavuretki. Laavuretki on erityisesti suunniteltu yritysryhmille, jotka haluavat yhdessä kokea elämyksellisen ja rentouttavan päivän luonnossa. Laavuretkelle riittää rennot ulkoiluvaatteet, hikiliikuntaa ei ole luvassa.

  • Kesto noin 3,5h
  • Lähtö vastaanotosta, josta  ryhmäsi opastetaan ensimmäiselle laavulle (muille laavuille kartan avustamana)
  • Kaikki kolme laavua sijaitsevat Pajulahden päärakennuksen tuntumassa ja siirtymä laavulta toiselle max 200m
  • Laavuilla luvassa ohjattua yllätyksellistä yhdessä tekemistä, rentotumista ja makuhetki nuotion äärellä
  • Hinta 89 €/hlö 11-30 henkilön ryhmille. Isompien ryhmien kohdalla, pyydä erillinen tarjous

Luontopakopeli

Pystyttekö ratkaisemaan pakopelin arvoitukset alle 60 minuutissa? Tule kokemaan pakopelielämys luonnossa!

Luontopakopeli on hauska pakopeli luonnossa, joka sopii täydellisesti yritysporukan, perheen tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Pelissä heittäydytään tarinan vietäväksi ja yritetään ratkaista pelin aikana kohdatut arvoitukset ja tehtävät yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Peli sisältää kevyitä fyysisiä tehtäviä ja liikkumista luonnossa. Sovellettavissa myös lapsille ja liikuntarajoitteisille.

Valikoimassa on tällä hetkellä kaksi erilaista luontopakopeliä: Maailman 8. Ihme sekä uusi Maanväen vankina. Maailman 8. Ihme sopii erinomaisesti myös ensi kertaa pakopeliä pelaaville. Maanväen vankina on pelinä hieman haastavampi, mutta sopii myös monenlaisiin tilaisuuksiin. 

HINNAT
Maailman 8. ihme:
2-6 pelaajaa: 200 €
7-8 pelaajaa: 220 €
9-12 pelaajaa: 380 € (kaksi peräkkäistä peliä)
13-16 pelaajaa: 400 € (kaksi peräkkäistä peliä)

Maanväen vankina:
4-10 pelaajaa: 220 €
11-20 pelaajaa: 400 € (kaksi peräkkäistä peliä)
11-20 pelaajaa: 450 € (kaksi samanaikaista peliä)

Elämyskellunta

Haluatko kokea upean painottomuuden tunteen ja rentoutua veden kannattelemana?

Nyt siihen on mahdollisuus! Elämyskellunnassa puet päällesi hauskan kelluntapuvun, joka kelluttaa sinua täysin. Kelluminen tapahtuu järvessä kauniin luonnon ympäröimänä.

Puku pitää sinut lämpöisenä, sekä pääosin kuivana. Vesiaktiviteetista kun on kyse, tulee pieneen kastumiseen kuitenkin varautua.

Ryhmähinta alkaen 200 € sis. 3 henkilöä, lisähenkilöt 40 €/hlö.

Ryhmäkoko 4-20 henkilöä, 4 henkilöä voi kellua kerrallaan. (Myös isommat ryhmäkoot mahdollisia, kysy lisää!)

Barre

Barre-tunnilta voit löytää liikkeitä niin joogasta, pilateksesta kuin baletistakin. Barre on vastustamaton yhdistelmä näitä kaikkia. Studiossa on tunnilla balettitangot ja suurin osa liikkeistä tehdään käyttäen tankoa apuna. Barressa tehdään yksinkertaisia ja helposti seurattavia toistosarjoja koko kehon vahvistamiseksi, kiinteyttämiseksi ja symmerisen lihastasapainon saavuttamiseksi. Tunnilla saatetaan käyttää apuna mm.pilatespalloja, pieniä käsipainoja tai jumppakuminauhoja. Barre-tunnilla liikkeet kohdistuvat koko kehoon, mutta erityisesti pakaroiden ja jalkojen kiinteyttämiseen. Tunnilla ryhti paranee ja kannattelee kehoasi paremmin. Kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa.

Yin & Yinful jooga

Yin jooga tarjoaa meille tarvitsemaamme tasapainoa. Yin jooga on hiljainen ja yksinkertainen, passiivisempi harjoitus. Fyysisellä tasolla harjoitus kohdistuu kehomme syvimpiin osiin, sidekudoksiin, nivelsiteisiin, niveliin, luihin ja fascia-verkostoomme.

Yinful joogassa voidaan tehdä liikemeditaatiota tunnin alussa ja siitä laskeudutaan yin asanoihin. Yinful jooga on meditatiivinen, rauhoittava ja syvävenyttävä harjoitus. Keskittymällä hengitykseen voimme vähitellen antaa asentojen syventyä ja päästää irti kontrollista ja jännityksestä.

Varaa majoitus tästä