Siirry verkkokauppaan »

FIT-treeniviikonloppu 25.-27.11.2022

Viikonloppu täynnä energiaa ja hyvää oloa!

Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestetään toista kertaa FIT-treeniviikonloppu 25.-27.11.2022. Tiedossa on tavoitteellista, tehokasta ja monipuolista liikuntaa mielenkiintoisten hyvinvointiluentojen ja rennon oleilun lisäksi.

Viikonlopun vetäjinä toimii Monna ja Tuukka Pursiainen, jotka ovat hyvinvointialan ammattilaisia jo toistakymmentä vuotta. Valmentajina molemmat ovat kannustavia, iloisia ja huumorintajuisia. Monnan ja Tuukan treeneissä koko kroppa saa tuntea tekevänsä, mutta silti hymy huulilla!

Viikonlopun aikana osallistujat saavat monipuolisia treenejä ja kehonhuoltoa, joihin jokainen voi osallistua oman kuntotasonsa mukaan. Viikonloppuna puhutaan myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista luennon merkeissä.

ALUSTAVA OHJELMA 

HINTA
Treeniviikonloppu pitää sisällään ohjelman lisäksi hotellimajoituksen ja ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).

Hotellimajoitus täysihoidolla 286 €/hlö (2 hengenhuoneessa)
1 hengenhuonelisä 30 €/yö

Ilmoittaudu energiselle viikonlopulle! Paikkoja on rajoitetusti.


Monna Pursiainen – Monna treenaa -blogin kirjoittaja, äiti, yksityisyrittäjä, hyvinvointialan ammattilainen, somekouluttaja ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden kautta ja haluaa motivoida ihmisiä hyvinvointiin hyvällä mielellä. “Haluan puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Tahdon olla aito, kannustava ja juuri sellainen kuin olen. Oman esimerkkini kautta tahdon myös kannustaa muita olemaan sellaisia! Haluan kannustaa ihmisiä hyvinvointiin ja oman näköiseen elämään!”

Varaa majoitus tästä