Siirry verkkokauppaan »

Loimibasket 2020

NUORTEN KORIPALLOLEIRI 29.6.-3.7.2020

Järjestyksessään 16. Loimibasket-leiri järjestetään kesällä ma-pe 29.6.-3.7.2020. Leiri on tarkoitettu kaikille edellisen kauden C- ja B-junioreille sekä tuleville C-junioreille. Kesän 2020 leirille ovat siis tervetulleita kaikki 2004-2008 syntyneet tytöt ja pojat. Leirin onnistumisen takaamiseksi kaikki leiriläiset ovat aktiivisia harrastajia, eli lisenssipelaajia. Leiriläiset ovat vuodesta toiseen olleet vasta-alkajista aina nuorten maajoukkuetason nuoriin. Leirillä ei pelata juuri lainkaan, vaan kaikki tekeminen leirillä perustuu henkilökohtaisten asioiden parantamiseen ja itsensä haastamiseen. Leiri sopii kirjaimellisesti kaikille! 

  • 5 päivän ohjattu leiri koripallon harrastajille (lisenssipelaajat)
  • 2004-2008 syntyneet tytöt ja pojat
  • yksilöllistä harjoittelua ammattilaisen opastuksella
  • loistavat harjoittelupuitteet Pajulahdessa
Leirin pituus on 5 päivää ja hinta 360 €. Hinta sisältää majoituksen opistossa, leiriohjelman ja täysihoitoruokailut (maanantain päivällisestä perjantain lounaaseen). Ilmoittautumiset viimeistään 28.2. mennessä. Pajulahden Loimibasket-leiri järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 30 kappaletta. Laskutus tapahtuu leirin varmistuttua.

Loimibasketin tavoite on aina ollut järjestää kesän laadukkain korisleiri, siitä ei tingitä tänäkään vuonna!

Kesällä 2019 juhlittiin Loimibasketin 15-vuotis synttäreitä, ja sen jälkeen tuli aika pohtia leirin tulevaisuutta. Esa Mäki-Tulokas on järjestänyt Loimibasket-nimellä kulkevaa leiriä jo vuodesta 2005 lähtien, ja vuodesta 2016 lähtien leiri on järjestetty Pajulahdessa. Kimmokkeen leirin järjestämiseen Esa sai jo nuorena osallistuessaan itse aikanaan juuri Pajulahdessa järjestetylle Saku Pehkosen ja Lea Hakalan järjestämille leireille. Leiri on sen alkamisesta asti perustunut pelaajien henkilökohtaisten taitojen laadukkaaseen kehittämiseen sen sijaan, että eritasoisia pelaajia laitettaisiin kilpailemaan keskenään.

Varaa majoitus tästä