Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme Liikuntakeskus Pajulahteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen KIRJANPITÄJÄÄ

Hakemamme henkilön vastuulla on monipuolisesti kaikki taloushallinnon kirjanpitotehtävät, kuten kuukausiraportointi, tilinpäätös, veroilmoitus ja viranomaisilmoitukset sekä mm. maksuliikenteen valvonta ja kehittäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimissä, jossa on sinun lisäksesi toinen kirjanpitäjä, maksuliikenteenhoitaja sekä reskontranhoitaja. Ensisijaisesti vastaat Pajulahden Palvelut Oy:n kirjanpidosta.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja joustava. Olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa konsernissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää työnkuvaasi erityisosaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 10.10. mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected]

SIIVOOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Etsimme tuntityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 80-100 % normaalista työajasta (36,95 h/viikko). Tehtävässä vastaat niin yleisten tilojen kuin majoitustilojenkin siivouksesta. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 – 20 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hotellisiivouksesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus 31.12.2021 mennessä [email protected]. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin siivoustoimenvastaava Leena Lehtinen, puh. 044 7755450 / [email protected] tai Sari Reiman numerosta 044 7755469 / [email protected]

 

Etsimme LIIKUNTANEUVOJAA / LIIKUNNANOHJAAJAA / FYSIOTERAPEUTTIA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme. Tehtävässä vastaat kaikenikäisten liikuntatunneista laidasta laitaan vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 20 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti musiikkijumppien ohjaamiseen katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Haemme UINNINVALVOJAA tuntitöihin

Etsimme uinninvalvojaa jo olemassa olevaan tiimiimme. Työ on noin 50% normaalista työajasta eli noin 20 työtuntia viikossa. Tehtävässä vastaat eri ryhmiemme uinninvalvonnasta. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Tuntipalkkaan lisätään normaalit ilta- ja viikonloppulisät. Työ sopii liikunta-alan opiskelijalle oikein hyvin.

Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Uintitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hengenpelastustaidoista katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Etsimme LASTENHOITAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat 3-5 vuotiaiden liikuttamisesta ja leikittämisestä vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti pienten lasten (1-2v.) hoitamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

Varaa majoitus tästä