Siirry verkkokauppaan »

Työhyvinvointi

NYT PAUSSI! – ASIAA TYÖHYVINVOINNISTA TO 16.2.2023

Liikuntakeskus Pajulahti järjestää torstaina 16.2.2023 kokonaisvaltaisen työhyvinvointipäivän Nyt paussi! Tule kuuntelemaan inspiroivia puhujia ja ajankohtaisia aiheita, ja poimi parhaat vinkit omaan työympäristöösi. Päivä pitää sisällään myös rentoutumista ja palautumista Pajulahden tiloissa. Työhyvinvointitapahtuma on tarkoitettu tiiminvetäjille, työhyvinvoinnin parissa työskenteleville tai yleisesti työhyvinvoinnista kiinnostuneille, jotka haluavat saavat eväitä omaan ja tiiminsä jaksamiseen.

 

IDEOITA TYÖHYVINVOINTIIN

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa usein suoraan organisaation kilpailukykyyn, tuloksiin sekä asiakastyytyväisyyteen. Panosta työyksikkösi työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen sekä tutustu työhyvinvointituotteisiimme.

Pajulahdessa työhyvinvointipäivät ovat muutakin kuin hikiliikuntaa. Mitä teidän työyhteisönne kaipaa? Maalausta ja viiniä vai luontoliikuntaa ja makuelämyksiä? Ota yhteyttä, niin ideoidaan teille sopivin tyhy-päivä!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

 

ESIMERKKIPAKETIT

Räätälöimme jokaisen tilaisuuden juuri teidän ryhmällenne sopivaksi. Onnistunut tapahtuma voi koostua esimerkiksi tiimitehtävistä vauhdikkaisiin lajeihin, virkistävästä luontoliikunnasta kauniiden maisemien keskellä, saunomisesta järven rannalla, makuhermoja kutkuttelevasta ruuasta ja kunnon unista.

Tänne olemme koonneet muutaman malliesimerkin siitä, millainen työhyvinvointipäivänne voisi esimerkiksi olla.

KATSO MALLIESIMERKIT TÄÄLTÄ

Tutustu myös:


Varaa majoitus tästä