Siirry verkkokauppaan »

Valmentajayhteisötoiminta

Urheiluakatemia tekee työtä paitsi alueen urheilijoiden, myös valmentajien hyväksi. Valmentajien etua on ajamassa johtoryhmässä valmentajajäsen. Urheiluakatemioiden tehtäväkenttään kuuluu alueellisen valmentajayhteisötoiminnan pyörittäminen yli lajirajojen. Osaaminen on huippu-urheilun tärkein kilpailutekijä urheilijan ja valmentajan polun käytännön toteutuksessa ja urheiluakatemiat haluavat olla omalta osaltaan edesauttamassa valmentajien oppimista ja parhaiden käytänteiden jakamista.

PHUra koordinoiman valmentajayhteisötoiminnan tavoitteena on Päijät-Hämeen alueen urheiluvalmennuksen kehittyminen monisävyisesti ja valmentajaverkostoiden laajeneminen eri lajien väliseksi yhteistyöksi. Tarkoituksena on luoda uusi väylä tiedon jakamiselle ja saamiselle ja muodostaa tiivis verkosto, joka kokoontuu vaihtuvien teemojen ympärille säännöllisesti. Tällä hetkellä verkosto kattaa yli 100 valmentajaa. Ota yhteyttä [email protected], mikäli haluat tulla mukaan toimintaan.

Julkaisemme Päijät-Hämeen urheiluakatemian uutiskirjeen viisi kertaa vuodessa (17.3., 12.5., 11.8., 13.10 ja 12.1.) Uutiskirje tulee sisältämään tietoa ajankohtaisista asioista, koulutuksista, yhteisötapaamisista, kaksoisura- asioista sekä nostoja paikallisesta urheilutoiminnasta lajien, urheilijoiden ja valmentajien silmin.

Päijät-Hämeen urheiluakatemian uutiskirjeen tilaus

* indicates requiredVaraa majoitus tästä