Siirry verkkokauppaan »

OPINTOSETELIKURSSI - Aktiivisuutta arkeen ja työnhakuun

Tule mukaan työttömille suunnatuille Aktiivisuutta ja tietoa arkeen ja työnhakuun -kursseille!

Tuntuuko, että tarvitset jotakin uutta, vaihtelua ja kipinää arkeen? Tule mukaan Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettavalle OKM avusteiselle opintosetelikurssille. Järjestämme yhteensä 3 viiden vuorokauden kurssia, joihin kuuluu monipuolinen kurssiohjelma ja majoitus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen).

Kurssit ovat OKM:n tukemia ja täysin maksuttomia kohderyhmälle. Kurssin tarkoitus on lisätä osallistujien tietoa ajankohtaisista työnhakuun liittyvistä mahdollisuuksista. Kurssilla käydään läpi tämän päivän työnhakuprosessia, työnhakutaitoja, vaadittuja asiakirjoja, yrittäjyyttä ja demonstroidaan itse työnhakua. Vastapainona energisoidutaan innostavista matalan kynnyksen liikuntakokeiluista ja saadaan tietoa ravinnosta sekä terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteena on, että jokainen löytäisi oman motivoivan tavan liikkua ja pitää arjessa huolta omasta terveydestä ja fyysisestä toimintakyvystä. Erityisillä asiantuntijaosuuksilla pureudutaan elämänhallintaan liittyviin työkaluihin, itseluottamuksen synnyttämiseen ja positiiviseen ajatteluun. Onnistutaan ja aktivoidutaan yhdessä!

Kurssit toteutetaan yhteistyössä Lahden työllisyyspalveluiden kanssa, joka tuottaa työnhakuun liittyvän sisällön. Kurssin pituus on 5 vrk (5 yötä) alkaen sunnuntaina ja päättyen perjantaihin.

 

Kenelle?

Työttömille, jotka ovat ilman työtä ja ovat kokopäivätyöhön käytettävissä, tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Myös pitkähköksi ajaksi lomautetut voivat olla opintosetelitoiminnan kohderyhmänä.

Hanke on valtakunnallinen, ja kurssille voi osallistua kohderyhmään kuuluva henkilö mistä päin Suomea tahansa.

Hinta:

Maksuton.

Sisältö:

Hotellimajoitus täysihoidolla (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala)
Asiantuntijoiden suunnittelema ja ohjaama kurssiohjelma

 

Kurssiajankohta III 16.-21.4.2023  – ALUSTAVA OHJELMA

(ilmoittautuminen viimeistään 30.3.2023)

 

 Lisätietoja kurssista ja sen sisällöstä:

Tuomo Nurminen, Liikuntakeskus Pajulahti
p. +358 44 7755 369
[email protected]

Lahden kaupunki


Varaa majoitus tästä