Siirry verkkokauppaan »

Mailapelit

Pajulahden mailapelitarjontaan kuuluu tennis, sulkapallo, pingis, pickleball ja nyt uutena myös padel! Kentät ovat asiakkaiden varattavissa omatoimisiin pelailuihin. Kesäisin on myös mahdollista lähteä mukaan tenniskursseille!

Saapuessanne alueelle vastaanotto palvelee liikuntatilojemme vapaiden aikojen tarkistamisessa, sillä kotisivujen varauskalenteri ei toistaiseksi ole toiminnassa. Pelivälineiden vuokraus kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta. Kenttien vuokramaksut suoritetaan etukäteen vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna ravintolaamme.

VASTAANOTTO puh. +358 44 7755 313, sähköposti [email protected]

Tennis

Pajulahdessa on kaksi tennishallia, joissa molemmissa on kaksi kenttää. Ulkona on kuusi massakenttää ja yksi plexipavekenttä (ulkokenttäkausi päättyi 22.9.2022 eikä niitä ole mahdollista enää käyttää).

Tenniskentän varaus: sisätenniskenttä klo 08-16 arkisin päiväkävijät 16 €/h, majoittuvat 10 €/h. Klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijät 21 €/h, majoittuvat 15 €/h. Ulkotenniskenttä (massa, plexipave) päiväkävijät 18 €/h, majoittuvat 10 €/h.

Mailavuokra 6 €/maila (sis. pallot).

Padel

Padel on nelinpeli, jota pelataan 10 x 20 metriä kokoisella kentällä. Padel-kenttää ympäröi lasista ja metalliverkosta valmistetut seinät. Lue lisää padelin säännöistä padel.fi. Pajulahdessa on varattavissa yksi sisäkenttä, jonka voi varata vastaanotosta tai ajanvarauskalenterista.

Talven vakiovuorot varattavissa: Padel-kenttä löytyy sisähallista, talven vakiovuorot ovat varattavissa vastaanotosta puh. 044 7755 313, ei vakiovuoroja viikonloppuisin. Vakiovuorot klo 8-15  hintaan 20 €/h, klo 16-22 hintaan 25 €/h. Varaa kentälle aika soittamalla vastaanottoon tai varaa suoraan Padel-ajanvarauskalenterista.

Padel-kentän varaus: arkipäivä klo 8-16 hinta päiväkävijät 25 €, arkisin ilta-aikaan klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin päiväkävijöille 30 €. Majoittuville joka päivä 20 €/h. Käythän maksamassa vastaanottoon ennen kentälle menoa.

Mailavuokra sisältyy kuuluu vuoron hintaan.

 

Padel-majoituspaketti

Tule kaveriporukalla tai perheesi kanssa lomailemaan Pajulahteen ja pelailemaan padelia. Majoitu luonnon läheisyydessä hotellitason majoituksessa ja pulahda illalla Iso-Kukkasen järveen. Rantasaunat lämpenevät talviaikaan ke, pe ja la klo 18-22. Paketin hintaan sisältyy Pajulahden ravintolan buffet-ruokailut.

Neljän hengen padel-paketti hotellimajoituksella 432 €/vrk eli 108 €/hlö

Hinta sisältää hotellitason majoituksen 2 hh huoneissa, täysihoidon (päivällinen, aamiainen, lounas), yleiset rantasaunavuorot, kuntosalin käytön ja 3 h padelia omien toiveiden mukaan. Padel-kentän peliajat varataan majoitusvarauksen yhteydessä. Huoneen saat tulopäivänä klo 15 ja luovutus lähtöpäivänä klo 12.

Paketin voit varata: [email protected] puh. 03- 885 200

Jos 3 tuntia padelia ei riitä, voit tarvittaessa ostaa peliaikaa majoittuvien hintaan 20 €/h. Mailat ja pallot voit vuokrata välinevuokrauksesta.

Sulkapallo

Sulkapallokentän varaus: klo 08-16 arkisin päiväkävijät 10 €/h, majoittuvat 5 €/h, klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijöille 15 €/h. Majoittuville joka päivä 10 €/h.

Mailavuokra 6 €/maila.

 

Varaa majoitus tästä